Adem Köse, asaleten Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürü

Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yaklaşık 3 yıldır vekaleten yürüten Adem Köse, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle göreve asaleten atandı.

Adem Köse, asaleten Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürü
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Genel Müdürlük ve Müdürlüklere ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse de asaleten atanan isimler arasında yer aldı. 

Köse, atamanın Resmi Gazetede yer almasının ardından gazetemize yapmış olduğu açıklamada, "Bayburt'u tüm spor dallarında Türkiye'de en iyi noktalara getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bize bu görevi layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na,  Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız Naci Ağbal'a, Milletvekilimiz Fetani Battal'a, Valimiz Cüneyt Epcim'e, görev yaptığı süre boyunca desteklerini bizden eksik etmeyen geçmiş dönem milletvekillerimize, il başkanlarımıza ve büyüklerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 4 yıl önce

Siyasete hizmetin ödülünü birer birer alıyor arkadaşlar:))

Avatar
Ozan 4 yıl önce

Hayırlı olsun ama "İl başkanı" deyince devletin değil parti müdürü olduğunu kendi ağzıyla söyleyen müdür

Avatar
Ozan 4 yıl önce

Bal tutan parmağı kırmak gereklidir. Yakının dahi olsa adaletsiz iş yapılmamalıdır. Allahın emri "ölçü ve tartıda hile yapanın vay haline".

Avatar
Garip 4 yıl önce

Bal tutan parmağını yalar bu ülke böyle izmirdede her taraf CHP