Türkoğlu, çıtayı yükseltti

Bayburt'un tek ulusal hakemi olan Murat Türkoğlu her geçen gün çıtayı yükseltiyor.

Türkoğlu, çıtayı yükseltti
Bayburt Postası - Bayburt'un tek ulusal hakemi olan Murat Türkoğlu her geçen gün çıtayı yükseltiyor. Son olarak 3. Lig'de Of- Sakarya maçını yöneten Türkoğlu, başarılı performansının ardından 2. Lig'de Pazarspor-Orduspor maçına atandı.

Spor Toto 2. Lig'de ikinci hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Rize'de oynanacak olan Pazarspor-Orduspor maçına atanan Murat Türkoğlu'nun yardımcılıklarını Aydın Şengül, Erhan Gündoğdu, Cihat Çelikdağ yapacak.

Karşılaşma 13 Eylül Pazar günü saat 15.30'da Pazar İlçe Stadı'nda oynanacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
idris namlı 9 yıl önce

Sadece hakemliği ile değil beyefendi kişiliği ile de bilinen bir kardeşimiz. Allah bahtını açık etsin. Memleketlisi olarak gurur duyuyorum.

Avatar
Savaş Karabulut 9 yıl önce

Başarılare diliyorum.Daha Yükseklerde ve daha zorlu maçlarda görev alabileceğini biliyorum.Hep mileri bak genç kardeşim. Allah yardımcın olsun.