Kalecilerin maçı: Gençosman’da gol düellosu

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 7. Hafta karşılamadan da 3 puan çıkaramadı.

Kalecilerin maçı: Gençosman’da gol düellosu
Bayburt Postası - Taraftarlar bugün Gençosman'da gol düellosuna ve heyecan fırtınasına sahne olan bir 90 dakika izledi... Temsilcimiz öne geçtiği karşılaşmada ilk yarıyı 2-1 yenik kapattı... İkinci yarı müthiş bir baskı kurdu, skor 4-2'ye taşındı ama konuk takım Beylerbeyispor maçı bırakmadı!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 7. Hafta karşılamasından da 3 puan çıkaramadı. Evinde ağırladığı Beylerbeyispor’a karşı 90 dakika etkili bir oyun ortaya koyan ve yenik duruma düştüğü karşılaşmada 4-2’lik skoru bulan temsilcimizde kaleci Selçuk Aslan hayal kırıklığı yarattı. Konuk takımın file bekçisi Raifcan Gürsoy ise yediği 4 gole rağmen çok sayıda gol pozisyonunda kalesinde adeta devleşti.

Gençosman Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayan maçı Samsun Bölgesi hakemi Gökhan Özbulut yönetti. Maça etkili başlayan taraf temsilcimiz oldu. 17. dakikada Orçun'la gole yaklaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, aradığı golü Adnan'la buldu. 19. dakikada orta sahadan ceza sahasına kadar sürüklediği topu iyi bir vuruşla ceza sahasına seken Gökhan'ın ortasında topu önünde bulan Adnan düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Adnan golün ardından teknik direktör Nevzat Türkoğlu'na koştu.

Bu golün ardından konuk takım etkili olmaya başladı ama Gençosman'da golün sevinci çok kısa sürdü. Konuk ekip dakikalar 27'yi gösterdiğinde ilk atağında Serkan Ekinci ile skoru 1-1'e getiren golü buldu. Beylerbeyispor, beraberlik golünden 5 dakika sonra İsmail Erdoğan'la 2-1 öne geçti. 32. dakikada korner atışında gelen topu kafayla ağlara gönderen İsmail, takımını öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla bitti.

Temsilcimiz ikinci yarı rakibine müthiş bir baskı kurdu. 49. dakikada Kazım Şeker'le skoru dengeleyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 60. dakikada Elçin'le 3-2 öne geçti. Gençosman'da yağmurla birlikte gol yağmuru devam etti. Kazım ve Erçin'in golleriyle öne geçen Bayburt Özel İdarespor, baskısını sürdüğü dakikalarda penaltı kazandı. 63'te Gökhan'ın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topu ağlara gönderen kaptan Kazım, kendisinin ikinci ve takımının dördüncü golünü attı: 4-2

Karşılamada iki farklı geriye düşen konuk takım maçı bırakmadı. 70. dakikada hakem Gökhan Özbulut bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Rakip oyuncunun yerde kaldığı bir pozisyon sonrası penaltı noktasını gösteren maçın hakemi, kaleci Selçuk'a da sarı kart gösterdi. Penaltı atışını kullanan Kerem Tulgar farkı bire indirdi: 4-3

Kerem Tulgar'la farkı bire indiren Beylerbeyispor, 75. dakikada beraberlik golünü Alper Coşar'la buldu: 4-4

Temsilcimiz son 15 dakikayı 10 kişi tamamladı. 65. dakika sarı kart gören Hüseyin Emre Durmuş, 76. dakikada çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçın genelinde etkili bir ortaya koyan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 10 kişi kaldıktan sonra oyunu yine bırakmadı. Galibiyet golü için yüklenen temsilcimiz kalan dakikalarda etkili olamadı.

Gol düellosuna ve heyecan fırtınasına sahne olan 90 dakika 4-4 sona erdi. Son 5 karşılaşmada Beylerbeyispor’un, son 4 karşılaşmada ise Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un üst üste 1 puan çıkardığı ligin 7. Haftasında, kozlarını paylaşan her iki takım sahadan yine 1 puanla ayrıldı.



Rakip kaleci devleşirken…

Maçta rakibine oranla bir çok gol pozisyonuna giren temsilcimiz, Beylerbeyispor kalecisi Raifcan’a takılırken, kaleci Selçuk Aslan ise hayal kırıklığı yaşattı. Sezon başından bu yana yediği hatalı gollerle taraftara saç baş yoldurtan Selçuk Aslan, kötü performanslarından birine daha imza attı.

Hemen hemen tüm duran toplarda hatalı çıkışlar yapan kaleci Selçuk, topa çıkıp çıkmamakta yaşadığı kararsızlık nedeniyle yediği 4 golün 3’ünde de bariz hata yaptı. Maç sonunda kaleci Selçuk Aslan’a tepkisini gösteren taraftar, Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu’na da kaleci Selçuk’ta neden bu kadar ısrarcı olduğu yönünde eleştirilerde bulundu.

Penaltı değil ‘adet yerini bulsun’

Maç boyunca sıkça sarı kartına başvuran hakem Gökhan Özbulut rakip takım lehine verdiği penaltı kararında tribünlerin büyük tepkisini çekti. 70. dakikada rakip oyuncunun yerde kaldığı bir pozisyon sonrası penaltı noktasını gösteren hakem Gökhan Özbulut, rakibe değil topa müdahale eden kaleci Selçuk Aslan’a da sarı kart gösterdi. Hakemin bu kararı 62. dakikada temsilcimizin lehine verilen penaltının karşılığı olarak yorumlandı.

7. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:
 
Bayburt İl Özel İdare - Beylerbeyi: 4-4 
Ayvalıkgücü Belediyespor - Sandıklıspor:2-1
Anadolu Üsküdar 1908 - Sakaryaspor: 2-3           
Erzin Belediyespor - İstanbul Güngörenspor: 3-1       
Ankara Demirspor - Etimesgut Belediyespor: 3-0            
Silivrispor - Bergama Belediyespor: 1-1            
Kayseri Şekerspor - Balçova Yaşamspor: 1-2            
BB Erzurumspor - Van BBSK: 4-0            
Sakaryaspor - Silivrispor: 2-1   

  




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 10 yıl önce

bırakın kaleciyi hocayı onların suçu sadece bayburta gelmeleri neler olduğunu neler yapıldığını bayburtun nasıl kullanıldığını taraftarların nasıl kandırıldığını kişisel menfaatlerin nasıl ön plana alındığını allah bunlardan kul hakkı nasıl yenir hesabını soracaktır dimi enis hoca

Avatar
Şingahlı 10 yıl önce

Orhangaziden mağlubiyet veya beraberlik halinde ,dönüldü mü ,Nevzat Türkoğlu hocamız bavulunu toplasın, o erdemliği kendisinin göstereceğine inananıyorum.....

Avatar
murat ali 10 yıl önce

Hoca bu kaleciye ilk 11de birdaha oynatirsa hoca gitmeli derim..

Avatar
gerçek taraftarrr 10 yıl önce

yahu şehirde 2 kulup var .ne hikmetse burada bu kadar güzel oyun olmasına rağmen hep yol verme var .gardaşım derdiniz üzüm yemek mi bağcı dövmek mi.Basta hocanın dediği adam alınmadı hoca ne yapsın çıksın o mu gol atsın.kazım efendi tek golcu kaç haftadır herifte tık yok bu hafta çuşa geldi başkası atınca adamın da bacak bağları çözüldü. kaleci ne kadar hatalı ise bu kazım efendide kendine gelmedi

Avatar
ercan celik 10 yıl önce

Mac.60dk 4/2 onde rakim oyuncu Deyistiriyor bizde ayni zamanda golcuyu ciksrtiyoruz? 5.dskika bekle Ondan sonra deyistir sonra 10,kisi kaliyorsun evinde Macin sonucu 4/4 bitti.

Avatar
carizMa 10 yıl önce

Bu kaleciyi getirende oynatanda oynattiranda işi bilmiyor. Emek hirsizidir.kazima laf atan arkadas bugun 3.ligdeysen bunun en buyuk mimari kazim onculugundeki diger futbolcu kardeslerimdi. Kazim olmasin bizim takim ortasahayi gecemez. Diger futbolcularin ahi cikiyor. Kul hakki yendi cunku. Bu futbol cahilini takimin basina getiren insanlar siz bunu bile bile getirdiniz. Sunu bilin bugun baskan olabilirsin ama unutma seni omzunda tasiyan halk ayaklarina almasinida bilir..

Avatar
sarı-siyah 10 yıl önce

Bu teknik adamın,çalıştırdığı takımlarda sezon sonunu görmüş mü,hangi takımları çalıştırmış...? Kaleci Sezgin, golcü Recep cengiz, niye gönderildi...? Mağlubiyet ve beraberlikte tek.adam Türkoğlu resmen gitmeli, kaleci de yanında.... Bu transfer politikası nasıl yapıldı...?. yöneticiler tarafından BASIN TOPLANTISI ile izah edilmeli bekliyoruz.....

Avatar
toskelu 10 yıl önce

Eninde.sonunda.olacak.acilis.buca.maciyla.baslayacak