Bir futbolcusu daha Trabzonspor'da!

Bayburt'ta son 10 yılda altyapıya büyük önem veren Bayburt Grup Özel İdare bir futbolcuyu daha Trabzonspor'un altyapısına kazandırdı.

Bir futbolcusu daha Trabzonspor'da!
Bayburt Postası - Bayburt'ta son 10 yılda altyapıya büyük önem veren Bayburt Grup Özel İdare bir futbolcuyu daha Trabzonspor'un altyapısına kazandırdı.

Bayburt Grup Özel İdarespor'un altyapısından yetişen ve geçtiğimiz yıl U16 takımında forma giyen Sertan İrkilmez bordo mavili takımla el sıkıştı.

Bayburt Grup Özel İdarespor'un altyapıdaki başarısının arkasındaki isim olan Şükrü Kayalı, Sertan İrkilmez'in U16 grup maçlarında beğenildiğini ve Trabzonspor'la anlaştığını kaydederek, Trabzonspor altyapısına kazandırılan  futbolcu sayısının 4'e yükseldiğini kaydetti.

Selçuk Hakalmaz'ı Bayburt Grup Özel İdare'ye kazandırdıklarını, ayrıca Konursupsor'a 12 oyuncu verdiklerini söyleyen Kayalı, kulüp yönetiminin altyapıya daha fazla önem vermesi gerektiğini dile getirdi.

Trabzonspor’un alt yapısına transfer olan ve eğitimini Trabzon’da devam ettirecek olan Sertan İrkilmez ise, transferin gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.