Bayburt Özel İdarespor'da çok zor günler!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Bayburt Özel İdarespor, lige katılamama tehlikesi yaşıyor.

Bayburt Özel İdarespor'da çok zor günler!

Bayburt Postası - Ligin başlamasına 20 günden daha az bir zaman kalmasına rağmen kulübü sahiplenen kimsenin olmayışı, lige katılamama tehlikesini gözler önüne serdi. 

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim’in girişimlerinin henüz olumlu bir sonuç vermediği Bayburt Özel İdarespor’da başkan ve yönetim arayışı devam ediyor. 

Ümitlerin tükendiği son 20 günde kulübü sahiplenen kimsenin çıkmaması halinde, takımın ligden çekilmesi yönünde karar alınabileceği de konuşuluyor.

Sözleşmesi geçen yıldan devam eden 7 futbolcusu bulunan Bayburt Özel İdarespor, kısa sürede lige katılabilecek ekibi oluşturması halinde, ilk maçını 28 Ağustos 2022 Pazar günü Bursa deplasmanında İnegölspor ile oynayacak.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt özel Idarespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 2 yıl önce

Alt yapıdan ve alt kulüplerden gençler ile güzel bir takım kurulursa belki ligde kalırız... Yazıklar olsun GS sponsor olup kendi memleketinin takımına sırt dönenlere, imkanı olup da bu şehri yalnız bırakanlara...

Avatar
Galerli 2 yıl önce

Ne oldu o dedekorkutta protokolde oturan sözde iş adamlarimiz hani nerede.!
Hepsi hava civa fıs cikti..Öyle icecek markasiyla enerjiyle bu isler yürümez.Hepsi gösteriş rant reklam pesindeydi.Öküz öldü ortaklik bitti hesabi..

Avatar
Bayram Aşkın 2 yıl önce

Yazık, başka illerde lige çıkmak için mücadeleler varken bizim şehrin takımına sahip çıkanin olmaması düşündürücü...

Avatar
Vatandas 2 yıl önce

Neredeo boy boy fotolar verenler, armut piş ağzıma düş bekliyor hepsi..

Avatar
Vatavdaş 2 yıl önce

Ne oldu şimdi nerde miliyetçiligiz hani sanal ortamda bayburt lu oldugunu reklamını yapıp bayburt aşkıyla yananlar ne oldu yemedi mi iyi herkes yönetir işki bu zamanda memleketine takımına sahip çık ele boy boy protokol pozlar vermeyle olmuyor 40 senede ancak bura gelebildi el birligiyle küme düşüşünde kafaz rahat etsin

Avatar
oğuzhan ınan 2 yıl önce

İstanbul, Bayburt 1918 takımın da buyıl gördüğüm adıl ısmınde 19 yaşındaki çocuğu takıp edın