Bayburt Özel İdarespor, Bodrum'da 3-1 mağlup!

Bayburt Özel İdarespor, play-off yarı final mücadelesinin ilk maçını Bodrum'da oynadı.

Bayburt Özel İdarespor, Bodrum'da 3-1 mağlup!

Bayburt Postası - Bodrumspor'un 3-1 galip geldiği maçın rövanşı 24 Mayıs 2022 Salı günü Bayburt'ta oynanacak. 

Bodrum Şehir Stadı'nda saat 16.00'da başlayan karşılaşmayı Burak Pakkan, Baran Eraslan, Ömer Lütfü Aydın üçlüsü yönetti. 

Karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi Bodrumspor 2-0 önde tamamladı. Bodrumspor'un gollerini 26. dakikada Süleyman Güneş, 43'te Bahadır Erol attı.

İkinci yarıda daha iyi bir futbol sergileyen Bayburt Özel İdarespor, rakip sahada etkili olmaya başladığı dakikalarda golü buldu. Ömer Yıldız'ın 61. dakikada attığı golle durum 2-1'e geldi.  

Maçın 90+6 dakikasında Ali Fırat Okur'un kırmızı kart gördüğü pozisyonda maçın hakemi Burak Pakkan beyaz noktayı gösterdi. Celal Dumanlı penaltı atışını gole çevirdi.

Golün ardından ise, maçın bitiş düdüğü çaldı. 

Karşılaşma 3-1 Bodrumspor'un galibiyeti ile sona erdi. 

Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da oynayacağı rövanş maçında 3 farklı galibiyetle kazanması halinde finale çıkacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İyi seyirler 2 yıl önce

Maçın başından sonuna kadar takımımızı centilmence desteklemeli.Takıma ,takımın moralve motivasyonuna zarar verebilecek fevri hareketlerden kaçınılmalı.Sahaya hiçbir yabancı madde atmadan bize ve değerlerimize uygun tezahüratlar ile maç tamamlanmalı kanaatindeyim...Başarılar dileriz...

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

TEMPO'YA DEVAM BAYBURT SPOR ...

Avatar
Ayhan Katılmış 2 yıl önce

Yaşamak direnmektir. Bu direnci görmek isteriz Bayburtspordan. Muhtaç olduğun kudret sezonda oynanan galip gelinen maçtadır.