HEPAR'a Bayburtlu Genel Başkan

Bayburtlu yazar-şair ve siyasetçi Cazim Gürbüz HEPAR Genel Başkanı oldu.

HEPAR'a Bayburtlu Genel Başkan
Bayburt Postası - Bayburtlu yazar-şair ve siyasetçi Cazim Gürbüz HEPAR Genel Başkanı oldu. Kurucu Genel Başkan Osman Pamukoğlu'nun 2015 seçimlerine bağımsız aday olarak girecek olması dolayısıyla parti tüzüğü gereği görevi genel başkan yardımcısı Cazim Gürbüz'e devretti.

2008 yılında kurulan Halk ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) kurucularından olan Cazim Gürbüz, partisi tarafından verilen her görev ve unvan altında hizmet etmekten gurur duyacağını ve emanet olarak aldığı görevi 7 Haziran sonrasında gerçek sahibine teslim edeceğini belirtti.

Türkiye gündemi ve Bayburt'a dair yazılarıyla gazetemizin yazarları arasında yer alan ve Türkiye genelinde milliyetçi kesimin yakından tanıdığı isim olan Cazim Gürbüz'ün; üç şiir, beş araştırma ve inceleme, iki öykü, bir senaryo, bir deneme olmak üzere edebiyatın farklı dallarında toplam 12 yayınlanmış kitabı bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.