Burç'tan Bahçeli'ye vekil sözü

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

Burç'tan Bahçeli'ye vekil sözü
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

Süleyman Burç konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Bahçeli'ye 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde Bayburt'tan milletvekili çıkarma sözü verdiklerini ve bunu başaracaklarını söyledi.
 
Ziyarette kongre sürecini ve sonrasında yaptığı ziyaretlerden izlenimlerini MHP liderine aktaran Burç, "İlimizde partimiz birlik ve beraberlik içinde ilçeleriyle, belde ve köyleriyle 7 Haziran Genel seçimlerine hazırlanacak, toplumun tamamını kucaklayarak gönül seferberliği başlatacağız. Her vatandaşımıza ulaşarak memleket meselelerini aktarıp, desteklerini talep edeceğiz. Genel merkezimizin çıkaracağı seçim beyannamesini ise ilimizde her vatan evladına tek tek yılmadan yorulmadan aktaracağız. Bu çalışmalarımız neticesinde de siz değerli genel başkanımızı Başbakan yaparak, Bayburt'tan da en az bir milletvekilini yanınıza çalışma arkadaşı olarak göndereceğiz. Bizler buna inanıyor, kendimize güveniyor ve sizlere söz veriyoruz. Bayburt'tan 12 yıldır Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne temsilci gönderilemeyişine son vereceğiz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, MHP'nin Bayburt'ta her zaman milletvekili ve belediye başkanı çıkaracak gücünün olduğunu belirterek, "Ama yerelde bunu bir türlü başaramıyorsunuz. Her dönem farklı sıkıntılar çıkıyor. Ama artık dönüşü yoktur. Uyku sizlere haramdır, rahat davranmayı literatürünüzden çıkarıyorum. Gecenizi gündüzünüze katıp başarıyı elde etmek zorundasınız. Rahatlık gösterenleri, rehavete kapılıp bu işin ciddiyetini anlamayan arkadaşlarımızı kervandan ayırınız" dedi.

Bahçeli, şunları söyledi:

"Memleketin içerisinde bulunduğu durum aşikardır. Ateş çemberinin son halkası göz önündedir. Vatanı parçalamak isteyenler bellidir. Bizim bunlara gerçekleri anlatma ihtimalimiz ortadan kalkmıştır. Bizler AKP'ye halisane niyetler ile oy vermiş, aldatılmış ve kandırılmış kardeşlerimize giderek yaşanan olayları en ince ayrıntısına kadar anlatmalı ve onları da bu kutlu kervana davet etmeliyiz. Toplumu kutuplaştıran, ayrıştıran, yüzde 50 ve diğer yüzde 50 diye bölen bu zihniyete karşı, PKK ve yandaşları hariç o yüzde 50'de bizim diğer dedikleri yüzde 50 de bizim demeliyiz. Bunu Bayburt'ta dedirtmeliyiz. Milletimize AKP'nin kimlerle dirsek temasında olduğunu açıkça anlatmalıyız"

"Uyku sizlere haramdır"


"Genel siyasetteki tablo bu iken bilindiği üzere Bayburt'umuzda vekil sayısı 2'ye çıkmıştır. Bayburt'un potansiyeli ve tabanı her dönem Milliyetçi Hareket Partisi'ne vekil çıkarmaya da, belediye başkanı kazandırmaya da muktedirdir. Bunu biliyoruz, anketler, mitingler, temayüller bunu göstermektedir. Ama yerelde bunu bir türlü başaramıyorsunuz. Her dönem farklı sıkıntılar çıkıyor. Ama artık dönüşü yoktur. Uyku sizlere haramdır, rahat davranmayı literatürünüzden çıkarıyorum. Gecenizi gündüzünüze katıp başarıyı elde etmek zorundasınız. Rahatlık gösterenleri, rehavete kapılıp bu işin ciddiyetini anlamayan arkadaşlarımızı kervandan ayırınız. Yoksa yarınlar çok geç olabilir. Bu vesileyle yönetim kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diler. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim."

21. Dönem Bayburt Milletvekili Şaban Kardeş'in de katıldığı ziyarette il başkanı Burç, Genel Başkan Bahçeli'ye Bayburt Balı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

bu merkez ilçe ile sizin vekil almanız çok zor. her fırsatta köstek olacaklar. bu yüzden ya merkez ilçe ya da il gitmeli..

Avatar
singah 9 yıl önce

Insalah oyle olacak.artik tek kurtulus mhp herkez bunu gormeli.pkk nin otuz yilda alamadiklarini akp verdi.kobanide yaralanan pkk itleri akpnin izniyle urfada tedavi edildi.artik gorun Allah askina hemşehrilerim

Avatar
misafir 9 yıl önce

bu insanlar akp bırakıpta başka partiyi seçmez Bayburt oyuna gelmez sayın bahceli

Avatar
ALPARSLAN 9 yıl önce

BU ÜLKENİN BAŞINA GELEN EN SAÇMA ŞEYLERDEN BİRİSİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR. YILLARDIR TÜRK DEDİNİZ TÜRKLÜK DEDİNİZ ÜLKÜCÜLÜK DEDİNİZ MÜSLÜMANLARI BÖLDÜNÜZ. ÖNEMLİ OLAN TÜRK DEĞİL MÜSLÜMAN OLMAKTIR. ALLAHTAN BU PKK VAR O DA OLMASA ÇIKIP NEYİ KONUŞACAKSINIZ, TÜRK DEĞİLDE MÜSLÜMAN ÜLKÜCÜLÜĞÜ YAPIN BİRAZZ..

Avatar
Genç Osman 9 yıl önce

Bayburt Mhp ile güçlenecek

Avatar
dost69 9 yıl önce

Rüzgar nereden esiyorsa yelkenini oraya çevirmelisin. Yoksa yol alamassın.

Avatar
tuzcuzadeli 9 yıl önce

Alparslan mrb kardeş mhp saçmalık diyosan git önce adını degiştir.Türk oldunmu müslümanmı olmuyosun, müslüman oldunmu türkmü olamıyosun.ELHAMDÜLÜLLAH MÜSLÜMANIM MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİGİM.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.En azından sizin gibi pkk lı olmadık,türklükten gocunmadık, sevdamız TÜRKİYE dedik, rant peşinde koşmadık.Bayragımızı çapulculara çignetmedik,çapulculardan ev ödevi almadık görüşmedik.İşkur sodese torpille adam almadık.Yandaş mütahitlere iş vermedik sayımmı daha hayırlısı ne ise İNŞALLAH öyle olur kal saglıcakla.

Avatar
olcay 9 yıl önce

alpaslan sen kendine bak neıdugu belirsiz milliyetcilik Türklerin tarihi boyunca olmuştur ülkücülükte bunun ete kemiğe bürünmüş müşahhas şeklidir. Milliyetcilik Ülkücülük ve Türkçülük şimdiki bir olay değilki ne zaman kuruldu nasıl kuruldu bu günlere geldi senin gibi onursuzlar bilmezler size boyle terorsler lazım.r.