Aydemir: "Çalışmalar bahane edilerek..."

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Kasım Aydemir, belediye hizmetlerini eleştirdi.

Aydemir: "Çalışmalar bahane edilerek..."
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Kasım Aydemir, kent merkezinde yaşanan aksaklıkları eleştirdi. Altyapı çalışmalarının bahane edildiğini ve Bayburt'un hizmet almadığını söyleyen Aydemir, "Altyapı bahanesi ile yollarda araçların ilerlemesi artık bir çile haline geldi. Küçük şehrimizin artık büyük bir trafik ve park sorunu var. Eşilen çukurlar kapatılmıyor, gerekli güvenlik tedbirleri alınmıyor. Yapılan çalışmalar bahane edilerek insanların huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur" dedi.

Aydemir, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Kıymetli hemşerilerim;

Öncelikle ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen törör örgütleri çeşitli hain saldırılar ile huzurumuzu bozmak istiyor. Memleketimizi bulunduğu zor durumdan kurtara bilmek için CHP olarak gerekli tüm çabayı sarf ediyoruz. Umarım kısa sürede huzura kavuşuruz.

Bayburt kültürü, doğal güzellikleri ile ülkemizin şirin bir kentidir. İnsanının mertliği, misafirperverliği, yemekleri ve daha birçok güzellikleriyle kalablıktan uzak huzur dolu bir şehrimizdi.

13 senedir AKP belediyeleri tarafından yönetilen şehrimizde yaşanan sıkıntılar bir türlü çözüm bulamıyor. Yurt dışından gelen misafirlerimiz Çoruh nehri kenarında yürürken aldıkları pis kokudan şikayet ediyorlar. Kilometrelerce uzaktan gelen hemşehrilerimiz büyük bir üzüntü ile geri dönmek zorunda kalıyor. Altyapı bahanesi ile yollarda araçların ilerlemesi artık bir çile haline geldi. Küçük şehrimizin artık büyük bir trafik ve park sorunu var. Eşilen çukurlar kapatılmıyor gerekli güvenlik tedbirleri alınmıyor. Sonucunda can ve mal kayıpları meydana geliyor. Son yıllarda havası, suyu dahi kirlenen şehrimizde bu gidişata derhal dur denmeli.Yapılan çalışmalar bahane edilerek insanların huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur. Önceki dönemlerden kalan büyük bütçelerle yapılan projeler olduğu gibi beklemektedir. 1000 Tl ile geçinen ailelerden alınan vergilerin bu kadar bilinçsiz bir şekilde ölü yatırıma dönüştürülmesi ihanettir. Yönetici bireyler en ufak kul hakkının hesabını gözetecek kadar vicdanlı olmalıdır. Hepimizin ortak paydası yaşanabilir bir Bayburt olmalı. Çalışmalarımız ranta, torpile değil şehrimizi güzelliştirmeye dayalı olmalıdır. CHP olarak elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız. Tüm kamu kurumlarını görevini layığıyla yapmaya çağırıyorum. Bizler korkmadan tüm sorunları dile getirmeye ve çözüme kavuşturmaya çalışmaya devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
CHPKasım Aydemir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Bayburt ta gerçekten sorunlar çok. Cumhuriyet Caddesi orta refuj kaldırıldı tekrar yerine kondu. Kaç ay sonra tekrar sökülecek Allah bilir. Trafik sorunu had safhada. Bu caddede yani şehrin ana caddesinde dolmuş durağı olmamalı. Trafik ışıklar var elektrikler yok. Caddelere gelişi güzel park yapma had safhada. Yollarda çukurlar çok. Demirözü kavşağı, Tuzcuzade kavşağı bozuk. Trabzondan gelişte şehir merkezine giriş karışık nereden girileceği meçhul. Daha ne söyleyeyim.

Avatar
serdar 9 yıl önce

bu belediye son 13 yıldır berbat işliyor. chp yi haklı bulup savunacağım aklımdan geçmezdi. bizi chp yi savunulur hale getirdiniz ya daha ne diyeyim. rezilliklerin hangisini sayalım. alt yapı tutturuldu ortalık pislikten geçilmiyor. Allah aşkına cumhuriyet caddesindeki kaldırımların pisliğinin, yıkanmamasının alt yapı çalışması ile ne alakası var? şehir parkı kendi haline bırakılmış, yeterli ışıklandırma yok. gurbetçiler gelmiş gezmeye, şehir parkında akşamdan oturulmuyor. sivrisinekler desen ayrı bir dert. ilaçlama az yapılıyor. vb.

Avatar
vatandaş 9 yıl önce

Rize de ki yeşil yol projesini boykot eden havva ninilere bu memlekette çok ihtiyaç var.Hele hele Bayburt taki çok daha ihtiyaç var kimse hakkını arayamaz oldu, sesi çıkanın başı kesilmek isteniyor vurdum duymaz halkım...

Avatar
serap öz 9 yıl önce

Allah bizi acemi insanların elinden kurtarsın.Ne yol yapmayı biliyorlar ne kaldırım.6 ay ömrü olan adi işler yapılıyor.H.ali polatın yaptıkları 1 senede döküldü.
UNUTMAYIN Ne yaparsanız ona bakarak insanlar sizi anar.

Misafir Avatar
YAVUZ KANTAR 9 yıl önce @serap öz

SEN KOCA BİR NANKÖR KEDİSİN

Beğenmedim! (0)
Avatar
Hüseyin 9 yıl önce

Hepimiz Bayburtluyuz kimse kusura bakmasın kendimizi de kandırmayalım konuşuruz,eleştiririz,beğenmeyiz ama hakkımızı aramaya geldi mi ölüm sessizliğine bürünürüz.yani sıkıntı biz de biz seçtik bu insanları onların kadrolarını da biz belirledik şimdi o acemi, bu iş bilmez demenin bir anlamı yok BAYBURT böyle gelmiş böyle gider.

Avatar
kenan 9 yıl önce

bayburt'a yatırım kimsenin umurunda değil. beni işe soksun, beni kayırsın çoğu bayburtlu'nun derdi bu.insanımız böyle oldukça bayburt'tan ne köy olur ne kasaba.

Avatar
Kemalettin Temur 9 yıl önce

En büyük sorun işin ehil insanlar elinde olmamasıdır.Belediyeciliğin ak parti ile chp ile alaksı yoktur.Eğer başkan ve ekibi kabiliyetli ise sorunlar 2 senede çözülür.Ama öğretmenleri başkan yaparsanız çamurda tozda gezemeye devam ederiz.Cumhuriyet caddesindeki elma,uhlamur,çam gibi temiz hava yayan ağaçları kesen bir zihniyetin elinden Allah bayburtluyu kurtarsın.Naci ağbalın Bayburtun cadde ve sokakalarını büyükşehir belediyesine yaptırması gerekir.Bu amatör ekipten hiç bir şey beklemeyin.BİLMİYORLAR, AMATÖR DAHA KÖTSÜ DUYARSIZLAR.

Avatar
Polat 9 yıl önce

Bayburt'un belediyecilik anlamında Türkiye'nin en geri illerinden biri olduğunu belirtmek lazım.Belediye çalışanları yol yapmayı, kaldırım yapmayı, orta refüj yapmayı ve yeşillendirmeyi bilmiyorlar.Şehir meydanı nasıl olur bu soruyu kendilerine bir sorsunlar.Ben Saat Kulesi'nin orayı görünce kendimi bir kasabadaymışım gibi hissediyorum.Yolları yeniden asfaltlamakla bu iş bitmez.Yeni yol ve cadde arayışlarına girmek lazım.Daracık yollarla trafik sıkıntısı her zaman olur.Yol ve cadde nasıl olur sorusu için de uzağa gitmeye gerek yok.Erzurum'a baksınlar.Yolları nasıl yapıyorlar, orta refüjler nasıl yeşilllendiriliyor, şehir meydanlarını nasıl yapıyorlar?Mahallelerde yeşil alan ve oyun parkı diye bir kavram yok Bayburt'ta.Türkiye'de artık ilçelerin bile çoğunda var bu.Belediyenin bildiği bir Yeni Şehir Parkı.Oranın da girişine gidin bir bakın.Otların boyuna bir bakın.Koskoca belediye çim ekmeyi, çime bakım yapmayı bilmiyor.

Misafir Avatar
Polat 9 yıl önce @Polat

Gerekirse Erzurum'a diğer şehirlere eğitime gitsinler.Gerekirse ekipleri oradan getirsinler.Bir prestij cadde yapılsın şu şehre.Kendiniz yapamıyorsunuz ekip getirin onlar yapsın.

Beğenmedim! (0)