AK Parti'den sıcak karşılama

AK Parti Gençlik Kolları Bayburt Üniversitesi'nde açtığı stantla il dışından kayıt için gelen öğrencilere rehberlik ediyor.

AK Parti'den sıcak karşılama
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi'ne kayıt işlemleri devam ediyor. AK Parti Gençlik Kolları Bayburt Üniversitesi'nde açtığı stantla il dışından kayıt için gelen öğrencilere rehberlik ediyor.

Bayburt’a yeni gelen öğrencileri şehir hakkında bilgilendiren teşkilat üyeleri, öğrencilerin karşılaşabilecekleri zorluklarda onlara yardımcı olarak yabancılık çekmemelerini sağlıyor.

'Hoşgeldin Kardeşim, Haydi Gel Bizimle Ol” sloganı adı altında AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından geleneksel olarak organize edilen ve AK Parti Üniversite teşkilatı tarafından gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklama yapan Başkan İbrahim Kaymak, "İstedik ki kardeşlerimizin üniversite hayatına attığı ilk adımda belki de ilk defa adım attıkları şehrimizde yabancılık hissetmesinler. Bayburt’umuzun ve Bayburtlunun güler yüzü ve sıcaklığını hissetmeleri ve şehrimize kısa sürede adapte olabilmeleri için yanlarındayız. Otogardaki standımızda bulunan arkadaşlarımız karşılayacak, üniversiteye intikalde ve kayıt işlemlerinde yardımcı olacaklardır” dedi.

Öğrencilere hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaymak, “Bayburt’un ve Bayburtlunun misafirperverliğini en ince noktasına kadar kıymetli öğrenci kardeşlerimize hissettirebilmek adına teşkilatımız her türlü çalışmayı organize etmektedir. Üniversitemizi kazanan tüm kardeşlerime şimdiden hayırlı olsun diyorum ve ilimizde kalacakları süre içerisinde ev sahipliğine hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
İbrahim Kaymak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.