Özbek onur kuruluna, Yavuz mütevelli heyete seçildi

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Baksı Müzesi’nin onurkurulu üyeliğine, SOCAR Başkanı Kenan Yavuz mütevelli heyet üyeliğine seçildi.

Özbek onur kuruluna, Yavuz mütevelli heyete seçildi
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Baksı Müzesi’nin onur kurulu üyeliğine, SOCAR Başkanı Kenan Yavuz mütevelli heyet üyeliğine seçildi. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Bayburt eski Valisi Kerem Al’dan oluşan Baksı Müzesi Onur Kurulu’na Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek de dahil olurken, SOCAR Başkanı Kenan Yavuz ise mütevelli heyet üyesi oldu.

Konuyla ilgili açıklamayı Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan yaptı. 2015 yılı boyunca 10. Yılını kutlayacak olan Baksı Müzesi’nin yeni dönem etkinliklerine ilişkin yaptığı açıklamada, müzenin tek üyesi olduğu mütevelli heyet ile birlikte onur kurulu hakkında da bilgi veren Prof. Koçan, “Ben biliyorsunuz, tek mütevelliydim. Bu sene mütevelli heyet sayısını artırıyoruz. Bundan sonraki mütevelli heyeti içerisinde Ali Güleli, Erol Tabanca, Faruk Malhan, İskender Atakan, Mehmet Kurukahveci, Mustafa Taviloğlu, Oya Eczacıbaşı, hemşehrimiz Kenan Yavuz, Turgay Artan, Vuslat Doğan Sabancı var” dedi.

İlk kez 2000 yılında gündeme gelen ve 2005 yılında kurulan Baksı Müzesi’nin tüm bu süreçte önemli desteklerini arkasında gördüğü isimlerden oluşan onur kuruluna son olarak Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’in seçildiğini anlatan Prof. Koçan, “Her sene biz onur üyeliğini artıracağız. Onur kurulunu, bizim vakfın geçmişinde kritik destek vermiş insanlardan seçtik. Eski Kültür Bakanı'mız Ertuğrul Günay bizim onur üyemiz. Bayburt eski Valimiz Kerem Al, milletvekilimiz Bünyamin Özbek onur üyemiz. Her şeyin çıkmaza girdiği bir dönemde çok büyük destekleri oldu" dedi.

İlgili haber:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hümeyra 9 yıl önce

Bünyamin bey, tbmm'de yaptığı konuşmada sadece baksı ve hüsamettin beyi değil, bayburta yatırım yapan tüm hayırsever işadamlarını anarak, kendilerine bayburt adına teşekkür ederek kadirşinaslığını göstermiştir. ayrıca yine baksı müzesi konusunda gayretlerini biliyor, kendisini kutluyorum.

Avatar
BÜNYAMİN-İZMİR 9 yıl önce

bayburt üç hisarli kalenin tanitimini,sn h.kocan hocamiza yetki veriniz,dünya bayburta
gelir,sn bld başkanimiza önemle duyrulur.esenlikler dileği ile.

Avatar
misafir 9 yıl önce

Sayin editor dun yaptigim yorumu neden yayinlamdiiniz...sizin basin anlayisinz bu iste..isine geleni yazin gelmiyeni yazmayin...yine diyom..sayin vekil bunu haketmiyon..bunu iyi kullan.. Konuşmasini beceremeyen birisinin orda ne isi var o da ayri bir şey..

Misafir Avatar
koursu 9 yıl önce @misafir

şu içi boş yarası olupda gocunduğunu ayan beyan ortaya koyan yorumu yaparken hiçmi utanmıyor sıkılmıyorsunuz yahu??? bu ne biçim eleştiri böyle. konuşmayı bilmemek ne demek Allah aşkına. sonra konuşmayı bilenlerden bu memleket görmedimi ve nelerini gördü. yazık. cahilliğinizi heryerde sergilemeyin. bu yorumlar benim bildiğim bayburtlu profilini hiç yansıtmıyor. çok ayıp

Beğenmedim! (3)