Bayburt'ta kamu kurumundan malzeme çalan kişi tutuklandı!

Bayburt'ta Jandarmanın sorumluluk alanındaki kamu kurumundan malzeme çalan 1 kişi tutuklandı.

Bayburt'ta kamu kurumundan malzeme çalan kişi tutuklandı!

Kamu kurumlarına ait, kum ocağı, sulama pompaları ve çeşitli şantiyelerde meydana gelen bakır elektrik kablosu ve elektrik dinamo motorları türünde malzemelerin çalınması olayı ile ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlatıldı.

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Aydıntepe İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar il genelinde bulunan PTS ve MOBESE sistemlerinin izlenmesi ve kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu şüpheliler tespit edildi. Yapılan operasyonda şüpheli Ş.C. ve İ.K. kullandıkları araç ile yakalandılar. Şüphelilere ait araçlarda yapılan arama sonucu sulama pompalarında kullanılan bir adet dinamo motoru ele geçirildi. miştir. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden S.Ç çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken diğer şüpheli serbest bırakıldı.   

Öte yandan olaya ilişkin sürdürülen geniş çaplı arazi arama taraması sonucu çalınan motorlardan diğer dört adedi de araziye atılmış vaziyette bulundu ve kurum yetkililerine teslim edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selam 1 yıl önce

dışarıdan gelip burda hurdacılık yapanlarsahipsiz gödükleri her şeyi çalıyorlar


r