Bayburt'ta araç sayısı kaça ulaştı?

Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı sonu itibariyle trafiğe kayıtlı araç sayısını açıkladı.

Bayburt'ta araç sayısı kaça ulaştı?

Ülke genelinde 160 bin 162 taşıtın trafiğe kaydının yapıldığı ocak ayı sonunda  Bayburt'ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 16 bin 485'e, Erzincan’da 65 bin 439'a, Erzurum'da 125 bin 607'ye yükseldi. 

Ocak ayında 160 bin 162 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

Ocak ayında trafiğe kaydı yapılan taşıtların %50,8'ini otomobil, %25,3'ünü motosiklet, %15,5'ini kamyonet, %3,9'unu traktör, %3,2'sini kamyon, %0,8'ini minibüs, %0,3'ünü otobüs ve %0,2'sini özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre %16,8 arttı

Ocak ayında trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre özel amaçlı taşıtta %148,2, minibüste %79,9, kamyonda %75,1, kamyonette %48,5, otomobilde %44,0, otobüste %33,6 artarken traktörde %29,4 ve motosiklette %20,4 azaldı.

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Araç Sayısı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 1 yıl önce

Allah aşkına diyorum. Eski hastane yolu ışıklardan sonra gidiş geliş Bayburt'un en kötü yolu hoplaya hoplaya insanın içi dışına geliyor. Belediyeye sesleniyorum her türlü aracın sıklıkla kullandığı bu işlek ve kötü yolları yapın dağın başına hiç gerek olmayan seyir terası yapacağınıza yanında yürüme yolu için banketi olmayan çok yol var özellikle eski hastane civarında. Bu kişiye özel bir istek olarak algılanmasın. Bu civar ilerde şingah'tan ayrılıp muhakkak ayrı bir mahalle olacak ve bu bahsedilen yolda bu mahallenin ana caddesi olacaktır. Yoldaki tümsekler, hız kesiciler kesinlikle kaldırılsın inanın çok rahatsız olan var ve iyide anılmıyorsunuz ey Bayburt Belediyesini yönetenler.