Bayburt Postası - Bayburt Lisesi tarafından organize edilen anma etkinliği, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Program, tüm katılımcıların saygı duruşunda bulunması ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programın günün anlam ve önemine dair açılış konuşmasını Tarih Öğretmeni Ebru Bayar yaptı. Konuşmanın ardından, salondakilere Atatürk’ün hayatını konu alan duygusal bir sinevizyon gösterimi izletildi.

Öğrenciler de hazırladıkları etkinliklerle Atalarına olan saygılarını gösterdiler. Öğrenci Kadir Altun, "Atatürk’ü Düşünüyorum" adlı şiiri okurken, öğrencilerden oluşan koro ise Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Anma programı, öğrencilerin hazırladığı etkileyici oratoryo gösterisiyle devam etti.

Gazi Mustafa Kemal Ataturk Bayburt Lisesinin Duzenledigi Programla Anildi2Anma etkinliklerinin sonunda, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Başarılı öğrencilere ödülleri, programa katılan protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Bayburt'ta Kadına Şiddet Farkındalığı: Hukuki Yollar ve 6284 Sayılı Kanun Anlatıldı
Bayburt'ta Kadına Şiddet Farkındalığı: Hukuki Yollar ve 6284 Sayılı Kanun Anlatıldı
İçeriği Görüntüle

Anma programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Gazi Mustafa Kemal Ataturk Bayburt Lisesinin Duzenledigi Programla Anildi3