Bayburt İmam Hatip Ortaokulu bu yıl öğrenci alacak

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Bayburt İmam Hatip Ortaokulu’nun bu yıl öğrenci alacağını bildirdi. 

Bayburt İmam Hatip Ortaokulu bu yıl öğrenci alacak

Bayburt Postası - Karakaşoğlu, Cumhuriyet caddesinde Bayburt’un en köklü okullarından biri olan Bayburt Ortaokulu’nun İmam-Hatip kısmıyla da bu yıl hizmet vereceğini belirtti.

Bayburt İmam Hatip Ortaokulu’nun velilerin özel isteği üzerine 2021-2022 eğitim-öğretim yılında öğrenci alacağını bildiren Karakaşoğlu, temmuz ayı içerisinde kayıtların başlayacağını söyledi.

Bayburt merkezde olması dolayısıyla okulun en çok tercih edilen eğitim-öğretim kurumu olduğunu ifade eden Karakaşoğlu, velilerden gelen istek üzerine okula İmam Hatip bölümü açacaklarını kaydetti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt 3 yıl önce

Sayın Karakaşoğlu onu bunu bırak ya işime bak eğitimin kalitesini artırmak için adım at.soruyorum size Bayburt'ta kaç kişi tıpı kaç kişi üniversiteyi kazandı siz gelirken başarı düzeyi neydi şimdi nasıl fen lisesi normal lise gibi olmuş yazık günah

Avatar
Aloş 3 yıl önce

Bütün okullar imam hatip olsun. Yeni Türkiyede bu olsun. Ama bu imam hatip okulları da sınavlarda başarılı olsun. Yatmasın uyumasınlar. Eğer 10 yılda bu iş başarılı olmazsa hepsi kapatılsın sadece imam mesleğini yürütecek kadar açık kalsın.