Şampiyon sporcular onurlandırıldı

İstanbul Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Türkiye derecesi kazanan Bayburtlu sporcuları onurlandırdı.

Şampiyon sporcular onurlandırıldı
Bayburt Postası - İstanbul Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Türkiye derecesi kazanan Bayburtlu sporculara birer şilt vererek başarılarını onurlandırdı. 2015 yılı içerisinde yapılan ulusal müsabakalarda derece alan sporcuların onurlandırıldığı tören Bayburt Belediyesi Sosyal Etkinlikler salonunda yapıldı.



Naci Ahıskalıoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen törene; Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, İstanbul Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Lütfü Silo, İstanbul'dan programa katılan Alper Yazoğlu, Kenan Niyazi Abdullahoğlu, Ahmet Çağıldak, Ayhan Atıcı, İbrahim Özeler, Mustafa Kemal Hacıbeyoğlu, Turgut Başağa, Selim Kalekahyası, sporcular ve davetliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan dernek başkanı Lütfü Silo, Bayburt'u Türkiye'de başarı ile temsil eden tüm sporcuları kutlayarak, antrenörleri ve ailelerine teşekkür etti. Başarıyı ödüllendirerek sporcuları motive etmeyi amaçladıklarını belirten Silo, Bayburt'un yetiştirdiği sporcularla Türkiye gündeminde yer aldığını ve bunun gurur verici olduğunu kaydetti.

Bilek güreşi, boks, kayak ve muaythai spor dallarında Türkiye derecesi kazanan; Tuncay Başaran, Yusuf Ziya Yıldızoğlu, Sahip Çağlar, Onur Şipal, Emre Şimşek, Harun Şimşek, Ahmet Mıcık, Mustafa Mıcık, Hüseyin Saka, Servet Yıldırım, Tuğba Öz, Hira Dumlupınar, İsmail Türker, Bayram Topal, Ahmet Çikot, Burak Kadıoğlu ve Vedat Bozbey'e plaket takdim edilen programda onurlandırılan bir diğer isim ise 13 yılın ardından Bayburt'ta yeniden profesyonel futbol heyecanını getiren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk oldu. Şentürk'e ödülünü Bayburtspor'un kuruluşunda büyük emekleri olan Kenan Niyazi Abdullahoğlu takdim etti.

Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 9 yıl önce

Bayburtlu sporcuların bu başarılarının takım sporlarında da sürmesini diliyor tüm sporcuları kutluyorum.