Hicabi Durmuş, Genel Başkanlığa aday

İşadamı Hicabi Durmuş, 20 Ocak'ta yapılacak olan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği olağanüstü kongresinde aday olduğunu açıkladı.

Hicabi Durmuş, Genel Başkanlığa aday
Bayburt Postası - Derneğin 5 yıldır genel başkanlığını üstlenen Faruk Kılıçaslan'ın yeniden aday olmayacağı kongre öncesi köy dernek başkanları ile biraraya gelen işadamı Hicabi Durmuş, 20 Ocak'ta başkan seçilmesi halinde istişare toplantılarına ağırlık vereceğini, 21 Şubat Kurutuluş programı hazırlıklarını ivedilikle tamamlayacaklarını belirtti. 

Dernekler arasında yaşanan dağılmışlığı gidererek, tüm derneklere aynı mesafede bir birliktelik oluşturacaklarını belirten Durmuş, dernek başkanlarından destek istedi. 

Toplantıya; Bayburt Kültür ve Yardım Derneği eski Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Esenler Şubesi Başkanı Necmettin Emirali, Eyüp Şubesi Başkanı Sebahattin Solgun'un yanı sıra 30'a yakın köy dernek başkanı katıldı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Danişment 5 yıl önce

Yakışır abime. Rabbim yardımcın olsun inşAllah hayırlısı olur