Bayburt Genç MÜSİAD'a yeni üyeler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Genç MÜSİAD'ın kurulma çalışmalarını sürdürüyor.

Bayburt Genç MÜSİAD'a yeni üyeler

Bayburt Postası - Bu kapsamda derneğe yeni üyeler kazandırıldı. Zeki Bahadır Çiftçi’nin başkanlığında oluşum çalışmalarını sürdüren Genç MÜSİAD'a Osman Ali Akbulut, Murat Akpınar, Hüdai Volkan Akçay, Yunus Emre Seyhan, Mehmet Akif Fettahoğlu, Sefa Uçar, Yasin İşcan, Ahmet Ragıp İşaşır, Serhat Önal ve Emrah Ateş formlarını doldurarak katılım sağladılar.

MÜSİAD Bayburt Başkanı Emre Bayrak, "Genç MÜSİAD özetle, işbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlâkına bağlı ve saygılı; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen; çalışma platformudur. İnşallah bu platform Bayburt'umuza hayırlı ve uğurlu olacaktır" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.