Bayburt Barosu 'Serkan Pekmezci' ile devam dedi

Bayburt Barosu, 2. Olağan Genel Kurul kongresini yaptı.

Bayburt Barosu 'Serkan Pekmezci' ile devam dedi

Bayburt Postası - Bayburt Barosu Av. Atilla Adiloğlu Konfrerans Salonu'nda gerçekleşen kongreye tek aday olarak giren kurucu başkan Serkan Pekmezci, yeniden başkanlığa seçildi. 

Pekmezci kongrede yaptığı konuşmada, Bayburt Barosu olarak meslektaşlarını en iyi şartlarda görevlerini yapabilmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Hizmet binasının yapılışına değinen Pekmezci, binanın hizmete girmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. Yeniden başkan seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Pekmezci, genel kurul üyelerine teşekkür etti. 

Serkan Pekmezci'nin yönetim kurulunda Ferit Türk, Yakup Tuluğ, Adem Söylemez ve Yeşim Cibali; denetleme kurulunda Sefanur Didem Söylemez, Buğçe Nur Arslan, Nezihe Aker; disiplin kurulunda Ahmet Sedat Tomlalı, Fırat Kocabey, Sercan Türker; TBB delegeri olarak da Naci Kavi, Erol Birni, Şenol Yılmaz seçildiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.