Bayburt Postası - İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen denetimlere; İl Müdürü Ebubekir Köse, İl Müdür Yardımcısı Gökmen Şengün, Gıda ve Yem Şube Müdürü Ebru Kırpık ile kontrol görevlileri katıldı.

Ekipler, denetimler sırasında şu hususları inceledi:

*Ürün etiketleri

*Son tüketim ve tavsiye edilen tüketim tarihleri

*Genel hijyen şartları

Dr. Hasan Süheyl Yıldız: "Alerjenlerden Korunma, Sağlıklı Nefesin Anahtarıdır"
Dr. Hasan Süheyl Yıldız: "Alerjenlerden Korunma, Sağlıklı Nefesin Anahtarıdır"
İçeriği Görüntüle

*Depo ve mutfak alanlarının durumu

*İzlenebilirlik kayıtları

Denetimler sırasında, işletmelere Alo 174 Gıda İhbar ve Şikâyet Hattı bilgilendirme afişlerinin görünür alanlarda bulundurulması konusunda da hatırlatmalarda bulunuldu.

Öğrencilerin güvenli, hijyenik ve sağlıklı gıdaya ulaşmalarını sağlamayı amaçlayan bu gıda denetimlerinin, eğitim öğretim yılı boyunca aralıksız bir şekilde devam edeceği bildirildi.