Bayburt Postası - Saat Kulesi Meydanı'nda düzenlenen törenle araçlar hizmete alındı.
Hayırsever Desteğiyle Filoya Katıldı
Hayırsever iş insanlarının katkılarıyla kente kazandırılan 34 yeni aracın 22’si İl Emniyet Müdürlüğüne,
12’si İl Jandarma Komutanlığına tahsis edildi.
Teslim törenine, protokol üyeleri. hayırsever iş insanları ve vatandaşlar katıldı.
Vali Eldivan: "Huzura Dair Verdiğimiz Sözün Teminatı"
Güvenlik güçlerinin imkânlarının güçlendirildiğini belirten Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, yeni araçların Bayburt için yeni bir dönemi başlattığını ifade etti.
Vali Eldivan, araçların; asayişten trafik güvenliğine, olaylara müdahale hızından suçla mücadele kapasitesine kadar birçok alanda katkı sağlayacağını vurguladı.
"Bu araçlar sadece birer teçhizat değil, devletimizin vatandaşının güvenliğine verdiği önemin ve Bayburt'ta yaşayan her bir ferdimizin huzuruna dair verdiğimiz sözün somut birer teminatıdır" dedi.
Bu desteğin, "devlet-millet birlikteliğinin en güzel tezahürlerinden biri" olduğunu sözlerine ekledi.
Vali Eldivan, araçların kente kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olmak üzere, sürece destek veren Bayburtlu iş insanlarına da teşekkürlerini iletti.
Tören, teslim edilen yeni araçların vatandaşlara tanıtılması amacıyla yapılan bir şehir turuyla sona erdi. Vali Eldivan, araçların Bayburt'a ve güvenlik güçlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.
Öznur Demir / İHA





