Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili aday adayı Avukat İsrafil Kahraman, temayül yoklaması öncesi teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Beyzade Düğün Salonu'nda muhtarlar, mahalle ve köy temsilcilerinin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Kahraman, Bayburt'un ulaşım ağlarının yetersiz olduğunu belirttiği konuşmasında, "Bayburt'a çok büyük projeleri kazandıracağız. İnşallah Bayburt'a uçakla geleceğiz. Bayburt'a trenle geleceğiz. Bunu sağlayacağız" dedi.

Bayburt'un hak ettiği konuma gelmesi için Bayburt milletvekili adayı olduğunu söyleyen Kahraman, konuşmasında şunları söyledi:

"Ankara'ya göndereceğimiz kardeşlerimiz Bayburt için mücadele edecekler. Bu mücadeleyi yapacak vekilleri Ankara'ya göndermeliyiz. Allah nasip eder de ben sizin vekiliniz olursam beni asla ve asla yalnız bırakmayacaksınız. Bayburt'un en önemli problemi dünyanın ticaret merkezlerine kapalı oluşudur. Bakın Bayburt ülkemizdeki diğer illerle rekabet içerisine giremiyor. Siz Bayburt'ta fabrika kursanız bir şey üretseniz maliyetleriniz yüksek olur. Çünkü ulaşım ağları gelişmemiş. Bayburt'a çok büyük projeler kazandıracağız. İnşallah Bayburt'a uçakla geleceğiz. Bayburt'a trenle geleceğiz. Bunu sağlayacağız. Hayvancılık açısından Bayburt'u marka şehirlerden bir tanesi yapacağız. Organik tarım açısından Bayburt'u marka şehir yapacağız. Büyük iş adamları, büyük tüccarlarla, büyük marketlerle Bayburtlu üreticileri buluşturacağız. Bayburt'un sütünü doğrudan doğruya süt fabrikasına satmayacağız, onu ürün haline getirip daha çok para kazanacağız. İşte milletvekili bunlara öncülük edecek. Ben bu duygu ve düşüncelerle önce Allah'a dua ederek yola çıktım. Önce beni gurbet elde inşaatlarda çalışarak hela lokma ile büyüten babamın duasını alarak, süt satarak beni okutan annemin duasını alarak huzurlarınıza geldim. Bu kardeşinize dua edin, destek verin ve Ankara'ya giden 2 kardeşinizden biri yapın ve bizi Bayburt'a çalışmak için Ankara'ya gönderin."