Vali Mustafa Eldivan Çalıdere köyünde

Vali Mustafa Eldivan, Çalıdere köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Mustafa Eldivan Çalıdere köyünde

Bayburt Postası - Merkeze bağlı Çalıdere köyü ve Mahallelerinde (Çalıdere Hanları) incelemelerde bulunan Vali Eldivan, vatandaşlarla köy konağında bir araya gelerek köy Muhtarı Bilal Üner’den köyün ihtiyaç ve taleplerini dinledi. 

Bayburt – Erzurum Karayolu 29. Km’sinde yer alan iki kavşakta ve bağlı menfezlerde yapmış olduğu incelemenin ardından köyde mahalli hizmetler kapsamında yapılan altyapı hizmetlerini de inceleyen Vali   Eldivan, mevsimsel nedenlerden kaynaklı tamamlanamayan köy Camii çevresinin asfaltlanması talimatını verdi.

Vali Eldivan’a ziyaretleri sırasında, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Dr. Talha Övet, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Karayolları 106. Şube Şefi Ali Cevher eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.