Saadet Partisi, Aydıntepe PTT'ye 6 aydır personel talep ediyor!

Aydıntepe PTT Şubesi, iki personelinden birinin emekli olmasının ardından tek personelle hizmet veriyor.

Saadet Partisi, Aydıntepe PTT'ye 6 aydır personel talep ediyor!

Bayburt Postası - Bu durum şubenin işleyişini aksattığı gibi 6 aydır da öğlene kadar şube açık kalabiliyor. Tek personel öğleden sonra şubeyi kapatıp, ilçede kargo dağıtımı yapıyor. İlçedeki bu tuhaf durumu Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanlığı gündeme taşıdı.

Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak, şubeye 6 aydır personel talep ettiklerini ve bugüne kadar bir olumlu gelişme yaşanmadığını ifade ederek, ilçe halkının 6 aydır mağdur edildiğini belirtti. 

İşte Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak'ın yaptığı açıklama: 

"İlçemizde faaliyette bulunan PTT Şubemizde 14 Mart 2022 tarihinde hizmet veren 2 tane Personelden 1 tanesinin emekli olmasından dolayı şube sadece 1 Personel ile hizmetini sürdürülmeye devam etmektedir. Bu tarihte hizmetin 1 personel ile yürütülemeyeceği hususunu öngörerek yetkili makamlara bu durumun ilçede oluşturacağı mağduriyeti izah edip gerekli olan personel tedbirinin alınmasını talep ettik. Yaklaşık 6 aydır devam eden bu süreçte hiçbir gelişme olmadığını gördüğümüzden bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyduk.PTT Şubelerinde hem Banko hizmetleri hem de Kargo ve Posta hizmetleri sağlandığından, 1 Personelin bu hizmetleri tam manasıyla sürdürmesi mümkün değildir. Bu sebepten kaynaklı olarak İlçedeki şubemiz yaklaşık 6 aydır öğlenden önce Banko hizmeti, öğlenden sonra da Şube kapatılarak Kargo ve Posta hizmetini yürütmektedir. Haddi zatında tek personeli olan bir Ptt Şubesinin hizmetlerini tek personel ile sürdürmesi mümkün görülmemektedir. Dolayısıyla ilçe halkı 6 aydır Ptt ve Ptt Kargo hizmetleri hususunda mağdur edilmektedir.

23 Ekim 1840 yılında hissedilen ve görülen ihtiyaca binaen kurulan PTT’nin, 2022 yılında 1 Personel ihtiyacını karşılamayıp İlçe ve İlçeye bağlı köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı mağdur etmesi kanaatimizce Misyonuna yakışmamaktadır.

Talebimiz; ilçede bulunan ve ehemmiyeti yüksek olan, PTT şubemize ihtiyacın karşılanması ve mağduriyetin bir an evvel giderilmesi için acil olan personelin ya da personellerin görevlendirilerek gerçek mânâda PTT şubesi vasfına geri döndürülmesidir.

Saygılarımla.."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakkı 2 yıl önce

gökçederede aynı...2 yıldır kapalı...sandıkta halk bak ne şamar atacak bu akpartisine...yeter artık...din iman kuran bakara makara diyenlerin kandırma devri bitti....gençlik uyandı...