Öğrencilerden Başkan Pekmezci'ye ziyaret

“Anadoluyuz Biz “projesi kapsamında Samsun’dan Bayburt’a gelen öğrenciler Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse ile birlikte Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundular.

Öğrencilerden Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Bayburt Postası - Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden olup Samsun’da üniversite öğrenimi gören öğrencilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Başkan Pekmezci misafirlerine hoş geldiniz diyerek kendilerini Bayburt’ta ve Bayburt Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Pekmezci Bayburt’un tarihi ve kültürel kimliği hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Misafirleri ise Başkan Pekmezci’ye kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundular.

Ziyaret Başkan Hükmü Pekmezci’nin misafirlerine Türk Bayrağı rozeti, kitap ve plaket takdim etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Hükmü Pekmezci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.