Bayburt'taki yaya geçidi kazaya davetiye çıkarıyor!

Bayburt merkezde yarım bırakılmış yaya geçidi tepki çekiyor. 

Bayburt'taki yaya geçidi kazaya davetiye çıkarıyor!

Bayburt Postası - Recep Tayyip Erdoğan bulvarı üzerinde Yeni Şehir Parkı ile Zahit Mahallesi Çilçil mevki arasında bulunan yaya geçidi yarım bırakılmış hali ile tehlike saçıyor. 

Hoca Ahmet Yesevi Cami (Çilçil) karşısında yapılan yaya geçidi, her ne kadar çizgiler çekilip tabelalar konulsa da yolun tamamen açılmaması dolayısıyla kazaya davetiye çıkarır bir görüntü çiziyor. Her gün yüzlerce kişinin kullandığı alanda vatandaşlar, tehlikeli bir geçiş ile evlerine ulaşıyor.     

Çilçil mevkiinde oturan vatandaşların yoğunlukla kullandığı, dolmuşların da yolcu indirdiği alanın bir an önce yaya geçidi standartlarına uygun bir hale getirilmesini isteyen vatandaşlar, yaya çizgilerinin çekildiği fakat kaldırımın yarım yamalak kırılmış hali bir set gibi durduğu alanın biran önce yaya geçidi haline getirilmesini bekliyor. 

İnşaat çevreleri çöp yuvaları haline gelmiş

Öte yandan hem Çilçil mevkiinde, hem il genelinde yapılan inşaatların çevresinde biriken çöp yığınları kentte çok kötü görüntüler çiziyor. Vatandaşları sağlık anlamında da tehdit eden bu görüntülerin sona ermesini isteyen vatandaşlar, belediyeden bu inşaatlarla ilgilenen müeaahhitleri uyarmasını istiyor. 
 

Anahtar Kelimeler:
BayburtYaya Geçidi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 3 yıl önce

Sayın Yetkililerimiz lütfen şu yapılması gerekenlere müdahale ediniz.Yukarıdaki yer Sayın Valimizin günde 6 kez gidip geldiği yer.Şehir Parkından Sağlık Meslek Lisesi kavşağına kadar karşı mahalle ve konutlara geçecek maalesef geçiş yok.Evi olanlar herhal uçarak dolmuşundan inip geçecekler.Bari buradan yaya geçidi verdiniz bari hem ışıklı düzgün yaya geçidi yapın.Allah göstermesin herhangi bir yayaya birşey olur ise kim hesabını vercek?Şehirleşmemiz binalı dikmekle de olmaz lütfen denetleyelim.Mütahitler binayı dikip bırakıyorlar.Hani çevre düzenlemesir.Allah aşkına gidip bütün yeni yapılan binaların etrafını bir gezin dolaşın.Duyarlılığından Teşekkürler Bayburt Postası.

Avatar
arif 3 yıl önce

Bir haftadan fazla oldu bu olay kimsenin umurunda değil. Şimdi ne yapsın insanlar? Kime derdini yansın, şikayet etsin? ....

Avatar
Gada dava adamı 3 yıl önce

Birşeyide eleştirme bayburt postası. Devlet yatırım yapmış,çizgiyi çekmiş yolu açmış vatandaş geçsin diye resimdede var.Yok kaldırım kırık yok yolda çöp var.Hep olumsuz şeyleri görmeyin birazda övün.

Misafir Avatar
ne diyim sana 3 yıl önce @Gada dava adamı

Kendi kendine ahkam kesme be güzel kardeşim, şehir parkı girişi ile orman fidanlığı kampüsler bölgesine bir alt geçim yapılmasının sana ne zararı olacak ta karşı çıkıp ahkam kesiyorsun. bu bölgede oturan halkın sorunlarını bilip bilmeden lütfen yazma. bu bölgede oturan halk 2 dolmuşla hastane bir dolmuşla sağlık ocağına gidiyor yetkililer buraya bir sağlık ocağını neden çok görüyorlar. diyeceksinki bunun konumuzla ne alakası var açıklayayım günde en az 5 altı kişi hastaneye buradan gidiyor bir kaza vuku bulduğunda bunda da senin vebalın olduğunu biliyonmu
Sağlıcakla kal güzel kardeşim

Beğenmedim! (0)
Avatar
sado 3 yıl önce

Gada doğru diyirsen. Ne olmuş yani çoluk çocuk, ihtiyarı, hamilesi atlıya zıplaya geçsin. Her şeyi de beklemeyin.