Başsavcı Bıçakçı ve Bilgin'den Başkan Pekmezci'ye veda ziyareti

Bayburt’taki görev süreleri dolan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı ve Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Bilgin, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye veda ziyaretinde bulundular.

Başsavcı Bıçakçı ve Bilgin'den Başkan Pekmezci'ye veda ziyareti

Bayburt Postası - Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Bayburt’ta görev yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Cumhuriyet Başsavcısı Bıçakcı ve Adalet Komisyonu Başkanı Bilgin, görev süreleri boyunca sürdürdükleri yakın iş birliği için Başkan Pekmezci’ye teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci ise Bayburt’a yaptıkları hizmetlerden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Bıçakcı ve Adalet Komisyonu Başkanı Bilgin’e teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Pekmezci, Bayburt’a yaptıkları hizmetler anısına Cumhuriyet Başsavcısı Bıçakcı ve Adalet Komisyonu Başkanı Bilgin’e plaket takdiminde bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.