Başkan Pekmezci DKBB’de Yeniden Encümen Üyesi

Doğu Karadeniz Belediyeler Biriliği (DKBB) 2021 Yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı Trabzon’da gerçekleştirildi.

Başkan Pekmezci DKBB’de Yeniden Encümen Üyesi

Bayburt Postası - Bayburt’tan geniş bir heyetin yer aldığı toplantıya Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır ve Bayburt Belediyesi Meclis Üyesi Çetin Köse katıldı.

Genel kurul öncesi ilk olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında encümen toplantısı gerçekleştirilerek gündem maddeleri görüşüldü.

Daha sonra yine Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında yapılan genel kurula geçildi. Genel kurulda yapılan seçimde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yeniden başkanlığa seçilirken Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’de tekraren encümen üyeliğine seçildi.  Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Artvin Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurtoğlu, Rize İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Trabzon Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ve Giresun Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu encümen üyeliklerine seçilen diğer isimler oldu.

Toplantı seçimlerin ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.
 

Anahtar Kelimeler:
Hükmü Pekmezci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.