Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Çoruh Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte, çok sayıda yayınevi stant açarak okurları en sevilen eserlerle buluşturacak. 10 gün sürecek olan organizasyon, sabah 09.00’dan gece 22.00’ye kadar her yaştan ziyaretçiye açık olacak.
Çocuklar İçin Geleneksel Eğlence
Kitap Günleri sadece yetişkinlere değil, çocuklara da hitap edecek. Etkinlik kapsamında minik ziyaretçiler için Nasrettin Hoca, Hacivat ile Karagöz canlandırmaları ve çeşitli sürpriz gösteriler düzenlenecek.
Başkan Mete Memiş: "Şehrimizi Kültürle Buluşturuyoruz"
Etkinliğe dair bir açıklama yapan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, tüm vatandaşları bu anlamlı organizasyona davet etti. Başkan Memiş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Okumak herkesin hakkı anlayışıyla düzenlediğimiz Kitap Günleri ile şehrimizi kültür ve edebiyatla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve tüm hemşehrilerimizin kitapla daha fazla vakit geçirmesini arzu ediyoruz. Bayburt’umuzu kültürel etkinliklerle daha da zenginleştirmeye devam edeceğiz."
Bayburt Belediyesi’nin kültürel ve sosyal projeleri kapsamında hayata geçirilen bu etkinliğin, şehrin sosyal dokusuna ve kültür hayatına önemli bir ivme kazandırması bekleniyor.




