Bayburt Postası

Memlekette hasta veya hastalar var!

Gezi Çevre

Çocukların uğrak yeri Masal Park, çirkin bir saldırıya daha uğradı.

Bayburt Postası - Çocukların uğrak yeri Masal Park, çirkin bir saldırıya daha uğradı. Bu kez yapılan saldırı, bir cahil ve çocuk işinden çok, bir ruh hastası tarafından yapıldığı yönünde belirtiler veriyor.
Türk kültürünün masal kahramanlarının bir kısmının minyatür maket ve heykellerini bünyesinde barındıran Masal Park, ancak hastalıkla nitelendirilebilecek kişi veya kişilerce saldırıya uğradı. 

Dede Korkut hikâyelerinin kahramanları Deli Dumrul, Boğaçhan gibi karakterlerin yanı sıra Temel Reis, Keloğlan, Nasreddin Hoca gibi masal kahramanlarının da maketlerinin yer aldığı parkta, bütün maketler baş kısmından koparıldı.

Yakın bir zamana kadar bekçi bulundurulan, sonradan bu uygulamadan vazgeçilen park, kentteki diğer tüm çocuk parklarındaki gibi güvenlik kamerasından da yoksun olduğu için, parka zarar veren ruh hastası veya ruh hastaları şimdilik bilinmiyor.

Çocuklara hitap eden parkın, çocuklar parka dönmeden, o çirkin görüntülerle zihinlerini bulandırmadan temizlenmesi temennimiz. Bir temennimiz de toplum içinde bu denli rahat gezebilen şahısların biran önce bulunarak cezalarının verilmesi, tedavi görebilecekleri merkezlere yönlendirilmeleri. Daha büyük bir acı ile karşılaşmamak için bu elzem.

Yorum Haber: Murat Okutmuş 












Yorumlar (29)

sezgin 4 Yıl Önce

o putların başlarını kıranlarmı yoksa ruh hastası diyenmi hasta? Artık tarafınızı seçin. Çağdaşlık, medeniyet, ilericilik safsatalarıyla insanları aldatmayın artık. Bunlar kafirin oyunları, alet olmayın. Allahın şu ayetlerini iyi oku sayın ilerici kafa:enam74,araf 138,ibrahim35,enbiya57, ve dahası var

Yakup güçlü 4 Yıl Önce

Bugibi yerlerimizin tümü kameralarla donatılmalıdır

Bayburt'lu biri 4 Yıl Önce

Bunu yapan insanın orda oyun oynayan çocuğa zarar vermeyecegini kimse garanti edemez. Umarım kamera yoktu denip geçilmez bir an önce bulunur.

Muratykırzı 4 Yıl Önce

Bunu yapan müptezellere en ağır cezayı vermek gerekir ki bir daha kamu malına zarar vermesinler.

Ahmet Çağıldak 4 Yıl Önce

Bunu yapan zihni gelişmemiş ve hasta kimlikli mutlaka bulunup cezalandırılmalı.

Dede. Korkut 4 Yıl Önce

Parklara kamera takicakti hükmü bey ordan bulsalar ya kim. Oldugunu

Hakkı 4 Yıl Önce

Normal hastanenin kapatılarak yerine ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ile tımarhane yapılmasını öneriyorum. Şu ufacık memlekette olanlara bak. Neyimiz ile övünelim. Bunu yapan normal bir insan olamaz. Bir şeye zarar vermek isteyen gitsin kendi evine camlarını, eşyalarını bir kırsın da görelim. Kıramaz çünkü parası cebinden çıkıyor. Sadece yazıklar olsun demek kaldı.

Ömer 4 Yıl Önce

Kamu malı bizim malımızdır ruhunu çocuklarımıza aşılayamassak yarın daha kötüsü olabilir.bu çirkin olayı şiddetle kınıyorum.

Misafir 4 Yıl Önce

Doğancılar şahinciler çok geziodu buralarda onlar yapmıştır

Ati69 4 Yıl Önce

Bu nu yapan insan olamazlar. Kendine insan diyiyorlarsa şerefsizin önde gidenleridirler.inşAllah tez zamanda bulunur ve gerekli cezaya çarptırılırlar.yuh be yuh zaten memlekette birtane böyle bir yer vardı.

Emmi 4 Yıl Önce

Bekçiler ne iş görür

Bayburtlu Salih 4 Yıl Önce

Bu gibi durumlar maalesef her zama olan şeyler, ama be insan, bu yaptığın terbiyesizliği, seni alın terinle kazandığın malına yaparak zarar verseler, ne söyliyorsa, unutma ki, insankar aynı duyguları geciriyordur içinden 24 kamera ve net ışıklar ile görüntü ala bilecek şekilde korunmalı Haa bu işin peşi bırakılmadan failler bulunmalı, öyle görünüyor ki, küçük çocuk veya 18 yaş altı insanların iş değil diye düşünüyorum. Yahu milli servet be insan veya insanlar, yazık Allah ıslah etsin

Avukat 4 Yıl Önce

Bunu yapan daha sonra kalede bayrağı yırtmıştır şimdi de tutukludur.Şahsın akli dengesi yerinde değildir

Murat Çelik 4 Yıl Önce

Aklı yerinde değil ama gidip kırmayı akıl edecek kadar akıllı.

Hamit 4 Yıl Önce

Bu Sezgin arkadaş kafasında olanlar Yapmış bu işi anlaşılan. Cahil arkadaşım , Bunlar ibadet edilecek, tapılacak şeyler değil. Bunlar oyuncak. Hangi kafayı yaşıyorsunuz.la havle.

Hikayeyi Garibe 4 Yıl Önce

çok ciddi sorunları var bu kentin, bu kenti yönetenlerin çok uyanık olması lazım. bugün, yarın, öbürgün, uzatmadan, kamera ise kamera, bekçi ise bekçi. eveleyip gevelerseniz, mahalle odalarındaki hikayelere döndürürseniz bu işi, hesabını da vermezsiniz.

Erdal 4 Yıl Önce

Memleketim diye söylemiyorum ama kamu malına zarar vermede türkiye de üzerine yok. Bütün mahallelerde parkları gezin yakılmış yıkılmış.parklar çoçuklar ın oyun alnından çok serseriler uğrak yeri oldu. Beyinsiz eğitimsiz çok. Denetleyen koruyanda yok maalesef. Yazık devletimin parasına

at yalanı 4 Yıl Önce

ulan piyasa ruh hastası kaynıyor. yakalandı ise de yakalandı ne yapalım. diğerlerini götümüze mi sokacağız. adam bir şey diyor kamera tak, bekçi tut. savunmaya geçme..

Yobazsavar 4 Yıl Önce

Neyzen Tevfik, anlamaktan bihaberdir kulağına dürttüklerim der, haklıdır. Sizin gibiler her dönem Neyzen'i haklı çıkarır. Size 50 tane daha kitap inse ne olur ulan. Sen nasıl bir dine mensupsun ki bir pisliği ayetlerle kapatmaya çalışıyorsun. Halbuki o din sevgi, hoşgörü, vicdan dini. Sizin gibi toplum pislikleri ya tedavi olacaksınız, ya tedavi olacaksınız.. Az bile yazmış haberci, o üz...... iş.......

Sezgin Memiş 4 Yıl Önce

Hamit lat memat uzza da dönemin hayırlı insanlariydi. Ancak senin gibi ilmi olmayan cahil beyinler onları daha sonra putlastirdi ve ibadet etmeye basladilar

Sezgin 4 Yıl Önce

İbn Ömer'den, Nebi (s.a.s.)'in şöyle dediği nakledilmiştir: "Suret yapan kimselere kıyamet gününde azap olunur ve kendilerine; yarattığınız şeylere can veriniz, bakalım denilir." (Nesai, Zinet, 113).

Ayip ya 4 Yıl Önce

Ya ne bicim insansiniz siz be insAllah cok degerli esyalariniz boyle olur bekci yokmuymus guvenlik yokmuymus kameralardan tespit edilemiyomu icim acidi bunu yapan vatan haini

Pembe İncili Kaftanı Tozlanan... 4 Yıl Önce

Sezgin bey. Siz gidin kalbinizdeki kin, nefret gurur,kibir,riya putlarını devirin asıl. Kamu malı olan maketleri put olarak algılamak da neyin

Hakan 4 Yıl Önce

ondan sonrada parkimiz yok sosyal alan yok gezilecek yer yok gibi zırvslamalar bunu yapani yakslayip zarar verdiklerinin maliyeti kadar çalistirmak lazim

Sezgin 4 Yıl Önce

Pembeli senin nefsinin ahvalini sormadım. Ben hadis ve ayet paylaşıyorum sen bilgiçlik tasliyorsun Allah canlı resmi heykel yapmayın diyor. Sen ben kim oluyoruzda bunun üzerine yorum yapalım. Hemen işi devlet malı na doktunuz hiç düşünmez misiniz

Ayhan Saka 4 Yıl Önce

Bunu yapan insan evladının dağdaki teröristten farkı yoktur. İkisi de devlete zarar verme peşinde. Bu cahillere, zarar verdikleri yapıların kendi ceplerinden çıktığını bile anlatamazsın. Hangi aptal kendi malına zarar verir ki?

Veli 4 Yıl Önce

Bu sezgin adındaki yorumcu kendini ne zannediyor. Sütten çıkmış ak kaşıkmı. Kitaptan, dinden bahsediyor. Biz ensar vakfı gibi dini kullanan deha sonrada her türlü pisliği yapanları da gördük. Gerçekten Kuran-ı, dini yaşayan ınsanlar bu ışleri yaparmı. Siz bu parkta bulunan şeylere haşa tapanları mı gördünüz.

Sezgin 4 Yıl Önce

Dinle küstah Veli. Klavye delikanliligi yapma. Sen İzmir'in chplilerindensin herhalde. Kafa yapın aynı. Benim dediğimi kalın kafanla anlamaya çalış. Nerden bağlantı kurdun hemen Ensar vakfı falan,ben ne dedim iyi algila Allah heykel yapmayı yani canlı resmi dahil yasakladı. İnanırsın yada inanmazsin. İnsanların aklını provokatif söylemlerle çekmeye çalışma. Birde sen Bayburtlu değilsin anlaşılan

rıza 4 Yıl Önce

bunu yapanlar belli gezizekalılar galiba istanbuldakı taksim deki gezizekalılarla aynı zihniyetin gurubur

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.