Giresun’dan geldi, Bayburt’ta şifayı buldu

Giresunlu Ramazan Usta çalışmak için geldiği Bayburt’ta şifa buldu. 2 yıl boyunca bel ağrılarıyla mücadele eden Ramazan Usta tavsiye üzerine gittiği Şifa Baharat’ta gördüğü tedavi ile tüm ağrılarından kurtulduğunu söylüyor. Elinde hastalığına ait raporları göstererek, şu ana kadar gördüğü tedavilerden sonuç alamadığını söyleyen Usta, haziran ayında çalışmak için geldiği Bayburt’ta Şifa Baharat’ın kendisine tavsiye edildiğini ve tavsiye üzerine gittiği Şifa Baharat’ta gördüğü tedavi ile tüm ağrılarından kurtulduğunu söyledi.

Giresun’dan geldi, Bayburt’ta şifayı buldu

2 yıl boyunca bel fıtığı ağrıları çektiğini söyleyen Usta, ''20 gün içerisinde ağrılarımdan kurtuldum'' dedi.Giresunlu Ramazan Usta çalışmak için geldiği Bayburt’ta şifa buldu. 2 yıl boyunca bel ağrılarıyla mücadele eden Ramazan Usta tavsiye üzerine gittiği Şifa Baharat’ta gördüğü tedavi ile tüm ağrılarından kurtulduğunu söylüyor. Elinde hastalığına ait raporları göstererek, şu ana kadar gördüğü tedavilerden sonuç alamadığını söyleyen Usta, haziran ayında çalışmak için geldiği Bayburt’ta Şifa Baharat’ın kendisine tavsiye edildiğini ve tavsiye üzerine gittiği Şifa Baharat’ta gördüğü tedavi ile tüm ağrılarından kurtulduğunu söyledi.

2 yıl boyunca bel fıtığı ağrıları çektiğini söyleyen Usta, kendisine bitkisel bir gıda takviyesi uygulandığını ifade ederek, “Söylenen şekliyle tedaviyi uyguladım ve 20 gün içerisinde ağrılarımdan kurtuldum” dedi.

“3 ayrı yerden bel fıtığı teşhisi koyuldu”

İstanbul’da bir kaç hastaneye gittiğini ve kendisine 3 ayrı yerden bel fıtığı teşhisi koyulduğunu söyleyen Usta, “Eğildiğim zaman kalkamıyordum. Ayaklarımda uyuşukluklar vardı. Tamamen gitti. Tedaviye devam ediyorum. Tedavi şekli bitkisel bir karışım. Bu hem vücuda sürülen hem de yenilebilen bir gıda takviyesi. Alternatif tıp ürünlerine olan inancım gerçekten arttı. Bugünde buraya Şifa Baharat temsilcisi Abdulkadir Temur’a teşekkür etmek için geldim” diye konuştu.

“Tüm ürünlerimiz Sağlık Bakanlığı onaylı”

Abdülkadir Temur7 yılı İstanbul’da olmak üzere toplam 8 yıl bitkisel tedavi işiyle uğraştığını söyleyen Abdulkadir Temur ise “İstanbul’da şifalı bitkiler işi ile ilgileniyordum. Birikimlerimi hemşehrilerimin hizmetine sunmak üzere Bayburt’a gelerek Şifa Baharat’ı hizmete sunduk. Ramazan kardeşimiz de diğer hastalarımız gibi tavsiyelerimize uyarak ağrılardan kurtuldu. 2 ayrı yöntemle kendisine tedavi uyguladık. Tüm ürünlerimiz gibi Ramazan kardeşimize uyguladığımız ürünlerimiz de Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler olup, kesinlikle yan tesiri bulunmamaktadır” dedi.

Temur, bel fıtığının yanı sıra migren, emes ve kısırlık gibi hastalıklarda da başarılı sonuçlar aldıklarını sözlerine ekledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yavuz 8 yıl önce

orman fıdanlığında çalışıyoruz,amansız bel ağrısına yakalandım,kadir temur beyden
fayda gördüm,Allah razı olsun.

Avatar
ahmet 7 yıl önce

emes hastalığında büyük fayda gördük,Allah razı olsun.herbalist kadir beye teşekkür
ederiz.

Avatar
ahmet 7 yıl önce

herbalist kadir bey,in tlf no.0458 2116814-Bayburt

Avatar
sevgi 7 yıl önce

emes hastalığıda yüzde 60 fayda gördüm,herbalist kadir beye tşk,s.beyliden sevgi

Avatar
yusuf aka 5 yıl önce

emes hast f kısmen fayda gördük,şifa baharat,a.kadir beye tşkler.bayburt haho köyü

Avatar
bahri 5 yıl önce

bayburt kırkpınar köyünde bulunan"zehirsiz ziyaret yılanları ile tedavi,yılancık-emes
epilepsi-miğren,de başarı sağlandı.tşler

Avatar
muhterem 3 yıl önce

emes,ve,bel,fıtığında,fayda,sağlandı,tşler

Avatar
muhterem 4 yıl önce

8,aylık,emes,hastasıydım,kadir,beyin,tavsiyelerie,uyarak,fayda,sağlandı,baybuta,selam,ve,saygılar,sunarım.