Bayburt köy yolları tamirat bekliyor

Altyapı çalışmaları ve yağışlar nedeniyle son günlerde kentin kronik sorunu haline gelen kent merkezindeki bozuk ve çamurlu yol çilesi sürerken, buna köy yolları da eklendi.

Bayburt köy yolları tamirat bekliyor
Bayburt Postası - Bayburt’ta yolların bozuk olması vatandaşların tepkisini çekiyor. Altyapı çalışmaları ve yağışlar nedeniyle son günlerde kentin kronik sorunu haline gelen ve bir an önce çözüm bekleyen kent merkezindeki bozuk ve çamurlu yol çilesi sürerken, buna köy yolları da eklendi.

Tamamına yakını asfalt olan ve mevsimsel nedenlerden dolayı oluşan köy yollarındaki çukurlar kazaya davetiye çıkarırken, sürücülere de zor anlar yaşatıyor. Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan vatandaşlar, zaman zaman çakıl taşları ve çamurla dolu olan çukurlu yollarda araçların süratle geçtiğini ve her an kaza korkusuyla yaşadıklarını dile getirdi.

Özellikle kış mevsiminin ardından ortaya çıkan ve bakımsızlık nedeniyle daha çok bozulan yolların son durumu ile ilgili tepkilerini dile getiren vatandaşlar artık hem kent merkezi hem de köy yolları ile kesin bir çözüm üretilmesini istedi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Çok yakında yada yakında düzelir. meraklanmayın. Sadec üzerinden geçerek sabredin. Araçlarınızda kırılsa sabredin sadece

Avatar
bıkmış 8 yıl önce

şehrin merkezini pislik götürüyor çukurlarla dolu bozuk yollar köyler böyle olmuş çokmu?

Avatar
şeher ol Bayburt.! 8 yıl önce

Bazen Turgut Özal Bayburt'u il ederek iyi mi yaptı kötü mü diye düşünmüyor değilim.İlçe olaydık hiç değilse ''adaamm ilçeyük sonuçda ne beklirsen gada'' derdik.

Avatar
bayburtlu 8 yıl önce

sadece yollar mı ? arızalı, patlamış sular. ihbarı yapıyoruz. beyefendilerin umurunda değil. sular boşa akıyor. tonu olmuş 2 tl. bunun vebali kimindir.

Avatar
seko69 8 yıl önce

şimdi bu haber ve buna benzer diğer haberlerin hemen hemen bütün yorumlarını okudum.. genel intiba Belediyenin çalışmadığı, beceriksiz olduğu, duyarsız olduğu vb. yönünde.. şimdi bir seçim olsa inanın yine açık ara AKP kazanacak.. ve bu yorum yazanların yarısından çoğu AKP ye oy verecektir. çünkü Bayburt'a bir çivi çakılmazken, seçim zamanı 3. havaalanı, 3. köprü, kanalistanbul,boğaz geçiti vb. ile kandırılacak ve oyunu gidip AKP ye verecek. çünkü düşünmeyen, akletmeyen, sorgulamayan bir kitle ile karşı karşıyayız..Bayburt bataklık olduktan sonra banane köprüden, havaalanından, faiz lobisinden, üst akıldın, dış güçlerden vb.. Ben Bayburt gibi bir yerde suya eğer 2 TL ödüyorsam doğalgazı yüksek ödüyorsam, sebzeye meyveye, giyime fazla ödüyorsam Türkiye şahlansa banane (kaldıki Türkiyenin şahlandığı da yok). yarın başkanlık sistemi, anayasa değişikliği ile seçmene mağdur rolü biçecekler.. veseçmende %95 ile yine AKP yi kazandıracak. ve sonra SİTEM, ELEŞTİRİ, BEĞENMEMEZLİK vb..olacak

Avatar
AB'ye ramak kala 8 yıl önce

Yol dediğin bir kere yapılır adam gibi yirmi sene kullanılır arada bir bakımı yapılarak, ben olacağı söyliyim üzerine bir asfalt daha dökecekler sonra seneye bir daha aynı olacak. Kimse kusura bakmasın bu kafayla devam ederse bu millet sittin sene ilerleyemez, eğitime bilime sağlığa yatırılacak bütçe her yıl ayaklar altına yatırılıyor.Bayburt devlet hastanesi Erzurum'a sevk etmekten başka bi iş yapmıyor.Ülkenin en kalitesiz en tembel en bağnaz en hoşgörüsüz ili olduğumuzu kabul edelim, kendimizi kandırmayalım.Daha yaşanası bir Bayburt dileğiyle. ..

Avatar
yusuf 8 yıl önce

eşim 3 aylık hamile. ve inanın 20 km hızla gidiyorum. o kadar berbat lanet olsaı bir yol düzeni var ki utanması gerekenler hala okey oynuyor sağda solda.

Misafir Avatar
ALİ 8 yıl önce @yusuf

EVET KARDEŞ DOĞRU DEDİN, GİDİP ORDA BURDA OKEY OYNAYACAĞINA BELEDİYEMİZİN (!) İŞLERİNİ YERİNDE TAKİP ETSİN. AMA BEN BU MİLLETE ACIMIYORUM. ONA OY VERİP, ORAYA OTURTANLAR ELEŞTİRİRSE İŞTE O ZAMAN KIZARIM. BU ŞEHRE (!) YAZIK OLUYOR.

Beğenmedim! (0)
Avatar
bir dost 8 yıl önce

Böyle haberleri okudukça aklıma hep Osmanlı geliyor; bütün yatırımları batıya, Balkanlara yapmış olması, bunu yaparken de Bayburt gibi fakir memleketlerin üç beş kuruşluk zahiresinden aldığı vergileri kullanması.Bizim halk zanneder ki Osmanlı cihana hükmettiğinde dedelerimiz ferrari biniyordu.Yahu Roma'yı, Viyanayı da alsan Bayburt'un Keleverek, Çıpkınıs, Çerçi bilmem ne köylerinde yaşayan adam için bir şey fark etmiyor, o yine tarlasını ekip tırnağıyla, hasat vakti gelecek olan devleti bekleyecek.Yahu bir bakın Bayburt'a bir tane Osmanlı eseri var mı? Olanlar ya Selçukludan, Akkoyunlardan ya da beyliklerden.Anadolu'ya değer vermeyen, onu gelişimin merkezine almayan, onun ruhundan binasib ve onu sadece zahiren kucaklayan zihniyet değişmedikçe Bayburt ilelebet naçar kalacaktır.Meramım Osmanlı ile Akp'yi eş tutan değerli hemşehrilerimedir.

Misafir Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce @bir dost

1) Dokuz köyden kovulursun. 2) Vatan haini ilan edilirsin. 3) Türkiyenin gelişmesini sitemeyen dış güç olursun. 4) Din düşmanı olursun 5) Paralel olursun. (yamuk olmaktan veya bulunduğun ortama göre şekil almaktan iyidir.)

Beğenmedim! (0)