Yeneroğlu da, seçilebilir yerde

AK Parti’nin Bayburtlu milletvekili adaylarından biri olan hukukçu Mustafa Yeneroğlu, İstanbul 3. Bölge’den gösterildi.

Yeneroğlu da, seçilebilir yerde
Bayburt Postası - AK Parti’nin Bayburtlu milletvekili adaylarından biri olan hukukçu Mustafa Yeneroğlu, İstanbul 3. Bölge’den gösterildi. Uzun yıllar İslam Toplumu Milli Görüş’ün (IGMG) Genel Sekreter Yardımcılığı ve Hukuk Müşavirliği görevinde bulunduktan sonra IGMG Genel Başkan Yardımcısı olan Yeneroğlu, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekili adaylığı için istifa etmişti.

Partisinin İstanbul listesine seçilebilir yerden giren Yeneroğlu, tüm siyasi partilerin vekil çıkarabilmek için en çok önem verdiği illerden biri olan İstanbul’da 3. Bölge’den ve 10. sıradan gösterildi.

31 vekil kontenjanı olan İstanbul 3. Bölge’de AK Parti geçtiğimiz seçimlerde 15 vekil çıkarmıştı.

Mustafa Yeneroğlu kimdir?

1975 yılında Bayburt’ta doğan Mustafa Yeneroğlu, Köln Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki eğitiminden sonra Hagen Üniversitesi’nde Hukuk mastırı yapmıştır. Yeneroğlu, uzun yıllar İslam Toplumu Milli Görüş’ün (IGMG) Genel Sekreter Yardımcılığı ve Hukuk Müşavirliği görevinde bulundu. Son olarak IGMG Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yeneroğlu, AK Parti’den İstanbul Milletvekili adayı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.