Bayburt Postası

İyi Parti'de Yılmaz Kırıcı yeniden İl Başkanı

Partiler

İyi Parti Bayburt İl Teşkilatının 2. Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı.

Bayburt Postası - İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Bedri Yaşar ile 21. Dönem Bayburt Milletvekili Şaban Kardeş'in katılımıyla parti binasında gerçekleşen kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Yılmaz Kırıcı güven tazeledi.

Kırıcı'nın yönetiminde; Abit Durmuş, Adem Ergül, Adnan Yıldızhan, Ahmet Kemal Başar, Aydın Turgut, Ahmet Kelleci, Feyyaz Koçanoğlu, Gürbüz Kadakal, Halit Serhat Boran, Harun Sekmenli, İbrahim Köse, İsmet Akyüz, Mehmet Güveli, Mikdat Dodo, Muammer Demirel, Murat Galip Türker, Naim Koçoğlu, Sadettin Aslan, Sinan Keskin, Süreyya Hancı, Taner Kaban, Turgay Hancı, Vasip Turgut, Yunus Özyıldırım isimleri görev aldı. 

Disiplin Kurulunda ise, Hikmet Çelebi, Muammer Yılmazoğlu, İzzet Erbay, Erdal Saatçı, Nizamettin Çakır, Necdet Keskin, Temel Kadakal, İshak Yıldırım, Necati Sansu yer aldı. Üst kurul delegeleri de Yılmaz Kırıcı ile Yusuf Ergül oldu. 

Kırıcı, kongrenin ardından bir teşekkür konuşması yaptı. Kendisine bu görevi layık gören delegelere teşekkür eden Kırıcı, il dışından gelen partililere de kongrelerini onurlandırdıkları için teşekkür etti. 




Yorumlar (15)

salih 4 Yıl Önce

Artık kanmayız dününüzü biliyoruz bugün inanmıyoruz size kendiniz söyleyin kendiniz dinleyin meral akşener ne demişti 15 inden sonra işler değişecek başbakan olacağım sonra cumhurbaşkanı olacağım şimdide diyorki R.T E cumhurbaşkanı olamayacak görecelsiniz ayasofyayı açamayacak da demişti şimdi teşekkür ediyor sizin yaptığınız siyaset değil menfaat bakıyorumda bazılarınız MHP döneminde biryerlere geldiniz şimdi yanlış içerisindesiniz kimse size güvenmez

Misafir 4 Yıl Önce

Bunların partisinde kızlar babalarının çakarlı arabalarıyla geziyormuş yazık yazık utanmazlar oy verdik bide

yavuz 4 Yıl Önce

inşAllah bu secimde baraj altında kalacaksınız artık chp de kurtaramayacak sizi

şahin 4 Yıl Önce

Bir zamanlar MHP için il ilçe köy köy gezenler şimdi iyi parti diye yola çıkmışlar ne değişti sayın BAHÇELİ sayın ERDOĞAN LA ittifak yaptı diyemi bütün mesele bu altını varın siz doldurun

Alpaslan 4 Yıl Önce

Cesur türküleri tebrik ediyorum. Istetme olup, eteklere yapışanlar gerçekleri kabul etmeyip deve kuşu misali başını kuma sokanlar, olmadık hakaretleri hiç olmamış gibi şubesine çekenler bilsinler ki o partiden asiller gitti, davanın çilesini çekenler birer birer ayrıldılar ve ayrılmaya da devam edecekler. Başkan ve yönetime seçilen cesur yüreklileri kutluyor, başarılar diliyorum. HERŞEY IYİ OLACAK.

Ozan 4 Yıl Önce

Yorum yazanlar hep muhalif. Bırakın birazda iyi parti iktidar olsun. Seçimde siyasetçinin hangisi bütçe açığı yapmayacağım derse o iktidar olsun. Bütçede açık veren suçludur. Ancak bu güne kadar bütçe açığı yapan partiler halk tarafından ne yazık ki sandıkla cezalandırılmıyor. Bu da ilginç.

ahmet 4 Yıl Önce

Bizim partimiz belli MHP siz nefislerinizin peşine koşuyorsunuz boşuna yorulacaksınız başaramayacaksınız

seyfo 4 Yıl Önce

Size güven olmaz dün başka partide bugün burda yarın nerde olacağınızı ne bileyim anlaşılan kendi menfaatleriniz ön planda onun için size hayır diyorum

hayri 4 Yıl Önce

cesur yürekli dediğin kişilerin bazıları her seçim dönemi MHP yi kendi çıkarları karşılığında arkadan vurmuşlardır isim isim yazarım burdan ayıp olur sor öğren

şadi 4 Yıl Önce

Anlamamışlar ülkücü hareketi çekip gitmişler fazla söze gerek yok

tekin 4 Yıl Önce

yel kayadan ne koparır MHP taş gibi yerinde herkesin kendi bilir

Mehmet 4 Yıl Önce

Yıllarca büyük bir davaya hizmet etmiş, oy vermiş, cebindeki harçlığını paylaşmış bu insanların partilerinden ayrılmalarına neden olanlar, beş ay gibi kısa bir zamanda 80 vekilin 40 vekile düşmesine neden olanlar, hiç hak etmediği hakaretlere maruz kalıp eski defterleri beka yalanı ile kapatanlar, halâ balgat'ı işgal edenler çok vebaliniz var.

yavuz 4 Yıl Önce

size oy vereceğim hih hih.........................

Bayburtlu 4 Yıl Önce

Bayburt 2 Milletvekilinden 1 Millet vekili çıkarma sansınız azda olsa ihtimal dahilindedir.Iyi parti Chp sp gelecek partisi ve deva partisi ittifakı ile sansınız var bir bayburtlu olarak bir fikir 2011 chp adayı vardı herkezin çok sevdigi bir adaydı araştırıp o kişi bulunursa ittifak adayı olarak Bayburdu alırsınız.akp de oy alabilecek hatta o dönem konusulan kazanabilse oy veriridik deniliyordu.Bayburtu hizmet edecem aktif birisi şart...

Bayburt Lu 1 Yıl Önce

Yorumları okudum iki yıl önce yazılmış şimdi gelinen nokta iyi parti %22 bandında çıkıyor anketlerde mhp %4,6 civarında demekki öngörü sahibi hemen hemen kimse yok ilk başlarda yazan kişi biraz öngörüsü var fakat Bayburt da seçimi alacak kişinin birinci sırada Dr Karabey kadri Karaoğlu ismi konuşuyor ve bu kişi mutevazi çok seviliyor diye duyuyorum Böyle halkın kabul etti kişiler aday olursa o zaman iyi parti bayburt bir vekil çıkartılabilirse Türkiye genelinde büyük oranda oy alır ve harika olur Devlet ANA Meral Akşener diyorum Bayburtlu bayanlar Meral Akşener desteklerini açıklar işlem de biter.Allah yarimciz olsun artik yeter yirmi yıl akp yeter.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.