Bayburt Postası

Hayrettin Haluk Akkoyunlu AK Parti'den Bayburt Milletvekili Aday Adayı

Partiler

Hayrettin Haluk Akkoyunlu AK Parti'den Bayburt Milletvekili aday adayı oldu.

Geçmişte Bayburt Belediye Başkan Yardımcılığı ve Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlerinde bulunan Akkoyunlu, bugün Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Akkoyunlu, 'Türkiye Yüzyılı' inşasında vargücü ile çalışacağını ve Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferine katkı sunmak için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Hayatı boyunca Bayburt'un hizmetinde olmaya çalıştığını, geçmişte yaptığı görevlerde birçok projenin hayata geçirilmesini sağladığını kaydeden Akkoyunlu, "Bayburt'umuza daha güzel hizmetler getirmek için adayım. Teşkilatımızın ve tüm hemşehrilerimizin desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi. 

Yorumlar (10)

Şafak Güngör 1 Yıl Önce

Hayıtı boyunca Bayburt'a hizmet etmek için yaşamış, sıra kendine geldi.

GÖKHAN 1 Yıl Önce

Rabbim Yar ve Yardımcın olsun Reis

ALPEREN 1 Yıl Önce

Hayırlı Olsun Memlekete Çok güzel hizmetleri dokunmuştur. Dürüst Çalışkandır kendisi Çok haksızlıklara uğradı İnşAllah Hak ettiği yerlere gelir .

mikail 1 Yıl Önce

Haluk bey AKP yöetimi tarafından il müdürlüğünden alınmıştı. Onun müdürlükten alınmasına Bekir başkan karşı çıkmış bu cihette mücadele etmişti. Hatta sağlık il müdürünün görevden alınması gerektiğini söylemişti.Yani Haluk beyefendiye MHP sahip çıkmıştı.Tercihini AKP den yana yapması moda deyimle çokkkk manidar.

Ahmet 1 Yıl Önce

Bu görevi layıkıyla yapacağından şüphemiz yok Rabbim yardımcın olsun başkanım

Geçme namert köprüsünden... 1 Yıl Önce

Herşeyden önce Haluk beye hayırlı olmasını temenni ederim. Açıkçası şaşırdım. Bence kendisine, çizgisine bu zamana kadar ki duruşuna, en azından benim bildiğim Haluk akkoyunluya ters bir karar olarak nitelendiriyorum. Şunu çok iyi biliyorum ki bugün Yazıcıoğlu hayatta olsaydı cumhurbaşkanlığı için kime oy verelim. Ölümdü sıtmaydı vb gibi tartışmalar hiç olmayacaktı. Doğal bir Cumhurbaşkanıydı Yazıcıoğlu. İnsan düşünce bazı şeyleri yazık diyor sadece.

Muhammed 1 Yıl Önce

Haluk Akkoyunlu Hizmet Adamıdır. Mazluma hep yoldaş oldu yakışır .

Yunus 1 Yıl Önce

Vekil olunca meclise gitmeden maaş alıp oturur

YAVUZ 1 Yıl Önce

Yakışır Memleketimizin yetiştirdiği Halkın içinden sevilen sayılan birisidir Haluk Başkanım

Hikmet Tüfekci 1 Yıl Önce

Hayatı boyunca Bayburta güzel hizmetlerde bulunmuş Çalışkan,Dürüst,samimi Bayburta Çok güzel hizmetler yapacağından şüphem yoktur.Yakışır Allah Yardımcınız olsun.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.