Bayburt Postası

BBP’den MHP İl Başkanına tepki!

Partiler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bayburt İl Başkanı Burhan Bozo, Milliyetçi Harket Partisi (MHP) İl Başkanı Bekir Kasap’ın sosyal medya hesabından ‘Muhsin Yazıcıoğlu’ paylaşımına sert tepki gösterdi.

Bayburt Postası - MHP İl Başkanı Kasap’ın paylaşımını kınayarak bulunduğu makamdan istifasını talep eden Bozo’nun yazılı olarak yaptığı açıklaması şöyle:

“Dava adamlığı kimliğini kuşanıp yola çıkan bir saniyesine bile hükmedilemeyen bir dünya için fırıldak olmayan, düz duran, düz yürüyen, düz konuşan ve birileri gibi vatan sevgisinin edebiyatını yapmayıp söz konusu vatan ve millet olduğunda canı pahasına mücadele eden Büyük Birlik Partisi ebedi şehit lideri sayın Muhsin Yazıcıoğlu’na yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Sırf kendilerini gündemde tutmak için şehit liderimizi kendi çirkin emellerine alet eden Milliyetçi Hareket Partisinin Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap’ın 25 Mart günü saldırmasının başka bir sebebinin olmadığının farkındayız. Tepkiler üzerine yazısını kaldırıp değişmesinin hiçbir farkı yoktur. Bayburt’tan Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezine sesleniyoruz; Sorumsuz il başkanınızın Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve Ülkü Ocaklarını böyle bir zan altında bırakmamak için bir an önce Yazıcıoğlu ailesi başta olmak üzere Büyük Birlik Partisi ve biz alperenlerden özür dileyerek istifa etmesini en doğal hakkımız olarak istiyoruz.”

Öte yandan MHP İl Başkanı Kasap sosyal medya hesabındaki paylaşımının kaldırarak söylemlerinin çarpıtıldığını vurgulayan bir mesaj yayımladı. 

Yorumlar (13)

Sinan gül 4 Yıl Önce

Böyle bir açıklama mhp il başkanına yakışmadı yazıklar olsun

Kete yiyen adam 4 Yıl Önce

Bbp iş başkanı ne yapmak istemektedir

BBP 4 Yıl Önce

Sevgili partililerim ve Şehit liderimizi seven diğer siyasi parti mensupları. Bu hadise hafife atılamaz. Lütfen her platformda dile getirelim MHP İL BAŞKANI İSTİFA ETMELİDİR.

İsmail Enver 4 Yıl Önce

Bekir bey önce tükürmüş sonra süpürmüş:) Hükmü bey ile ilgili de daha beter konuşurdu eskiden.Sonra bir baktık kollarının altına girdi. Kendine bir başarı hikayesi çıkardı. En tepeden en aşağı aynı.

Haci ali hakan 4 Yıl Önce

Adi buyuk olan kendi kucuk kahan il baskani kendi akin kendine saklasin biz ulkuculer icin ikiside hayindir biri muhsin yazici oglu biride meral aksener bunlara ben ulkucu olarak hakimi celal etmiyorum

İbrahim deligöz 4 Yıl Önce

Bir ŞEHİTe saygısızlık yapmayı yakıştıramadım başkana.hemde kendini TURANa ve İSLAMa adayan bir ŞEHİTe...

ahmet hamdi 4 Yıl Önce

her zamanki gibi boyundan büyük laflar etmeye kalkmış. Sonrada altında kalmış. Nesini dikkate alalım.

Bayburt lu 4 Yıl Önce

O zatın beyanatı ve varsa vicdanıyla başbaşa bırakıyoruz Muhsin başkanın ruhu şad mekânı cennet olsun ruhu için el Fatiha

Muhittin 4 Yıl Önce

Hacı Ali Akan efendi. Ülkücülük MHP nin tekelinde değildir. Bunu unutma beni de konuşturtma.

Hasan 4 Yıl Önce

Başbuğ ne diyiyor bbp ve genel baskani ihanet atmıştırlar...Bu ben veya birileri demiyor ülkücülüğün kitabını yazan başbuğ ALPARSLAN TURKES diyiyor.bbp il baskani öğren DE sonra ahkam kes ulkuculuk at kavmine benzemez....sen kim ülkücülük kim

Muharrem 4 Yıl Önce

Hacı Ali Akan Bey, Ülkücülük dana düne kadar ülkücülere demediği bırakmayanlara yalakalık edenlere kalmaz, hiçbir zamanda kalmayacak. Ağza alınmayacak hakaretleri nasıl sinenize çektiniz, anlatda dinleyelim!!!

Gurbetci 4 Yıl Önce

Vatanini milletini dinini bayragini seven herkez ulkucudur illaki ulkucu olmak icin mhp li olmak gerekmiyor

Turan 4 Yıl Önce

MHP de Bekir kasap dan başka il başkanı olacak kimse yok mu Bayburt da. Yıllardır Bekir kasap. Adam alikıran baş kesen hesabı tapulamış başkanlığı. Nice güzel insanlar var MHP de. Bu kasabın tekelini kurmaları lazım. Ve ülkü ocakları il başkanı nı öneriyorum başkanlığa

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.