Bayburt Postası

Bayburt yüzde 82.54 ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en çok oy veren il oldu

Genel Seçimler

Bayburt, yüzde 82.54 ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en çok oy veren il oldu

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı 2. Tur Seçimi saat 17.00'de sonuçlandı.İlk turda Bayburt Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en çok oy veren il olmuştu. İkinci tur seçimlerine göre Bayburt yine Recep Tayyip Erdoğan'a en çok oy veren il oldu.

Bayburt’ta sandıkların yüzde 100’ü açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 82.54, Kemal Kılıçdaroğlu ise 17,46 oy oranı aldı. 

Bayburt’ta 57 bin 185 seçmenden 48 bin 753 seçmen oy kullandı. 48 bin 189 oyun geçerli sayıldığı seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 39 bin 775 oy alırken, Kemal Kılıçdaroğlu 8 bin 418 oy aldı. 

Bayburt'ta seçim sonuçları Saray Bahçesi'ne kurulan dev ekrandan takip ediliyor.

Yorumlar (8)

Rambo yağız 12 Ay Önce

Çok güzel olmuş Allah nazardan saklasın Bu millet hak ediyor 81 ilin en pahalı ili en pahalı şehri en yoksun şehri Bayburt size hak bu sonuç Bundan sonra yakınmayın az bile size sahada pahalı olsunsize acımak yok

Misafir 12 Ay Önce

Milletin tercihine saygı duyuyor ve Sayın Erdoğan'ı tebrik ediyorum.Hakkı ile 13.Cumhurbaşkanı oldu.Nokta...

Hakan 12 Ay Önce

:) En azından tepki oyu vermesi gerekirdi şehrin ama yine olmadı evet " sahipsizliğe , işsizliğe , 0 dolar ihracata , göç vermeye , şehrin liyakatsiz yöneticilerine " devam hayırlı olsun

selim 12 Ay Önce

Her şey para değil terör örgütleri ile yürü kumar masası de millet yermi daha çok şey öğreneceksiniz bu ders size yeter alana millet iyi ders verdi anlayana

Rambo yağız 12 Ay Önce

Çok beklersiniz 5 sene bekleyin seçim zamanını hurrrraaa

Bayburt 'lu 12 Ay Önce

VAY MAŞAALLAH; Kilicdaroglu 5 yıldır Emekli maaşı Emekli ikramiyesi EYT yasası Asgari ücret Taşerona kadro Diye mücadele etti. Millet te onun önüne etti.

Tayfur 12 Ay Önce

Bundan sonra yatırımları bekliyoruz inşaAllah az oy değil

Mert 11 Ay Önce

20 senedit en fazla oyu verdinizde ne oldu. Ama bundan sonra bende Erdogan oy verecem. Bir yirmi sene daha kaksin. Hatta ilelebed ikdidarda kaksin. Cunku bu millet bu ikdidari hakediyor..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.