Bayburt Postası - Bayburtlu yazar eğitimci yazar Ali Kemal Temuçin'in 'İnsanlar İnsancıklar' adlı öykü kitabı İskenderiye Yayınları'ndan okuyucu ile buluştu.
Daha önce 'Öğretmen' ve 'Bayburtlama/Dörtlemeler' adlı iki ayrı kitap çalışması bulunan Ali Kemal Temuçin'in yeni öykü kitabında 23 insan öyküsü bulunuyor.
'İnsan var, İnsancık Var!' notu yer alan kitabın tanıtım bülteninde, "Bu öyküler, "insan gibi insanlar" ile "insan gibi görünen insancıklar"ın öyküleridir. Bu yapıt toplumcu, doğayı ve insanı seven insanlar ile; bireyci, kendindenci, sevgiden yoksun insancıkları sergilemektedir. Çocuklar, gençler; her şey olabilirsiniz öğretmen, işçi doktor, çiftçi... Hiçbir şey olamayabilirsiniz de. Ne ki isterseniz insancık değil, insan olabilirsiniz. Sizlerden beklentimiz de bu. İnsan Olmak!" ifadeleri yer alıyor.
128 sayfa olarak yayınlanan İnsanlar İnsancıklar adlı öykü kitabı online kitap satış adreslerinden temin edilebilir.
Ali Kemal Temuçin kimdir?