Bayburt Postası

Derebaşı Virajları trafiğe kapatıldı!

Bayburt

Dünyanın en tehlikeli yollarından biri olarak gösterilen Bayburt ile Trabzon'un Çaykara ilçesi arasında bulunan Derebaşı Virajları, Soğanlı geçidinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı.

Bayburt Postası - Dünyanın en zorlu yollarını tanıtan dünyaca ünlü bir internet sitesince "dünyanın en tehlikeli yolu" olarak seçilen Bayburt ile Trabzon'un Çaykara ilçesi arasında bulunan Soğanlı geçidinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı.

Kullanıcılarına dünya genelindeki tehlikeli ve zorlu yolların tanıtımını yapan www.dangerousroads.org adlı site tarafından 2 yıl önce dünyanın en tehlikeli yolu olarak belirlenen Derebaşı Virajları, Trabzon ile Bayburt illerini en kısa mesafe olan 3 bin 500 metre yükseklikteki Soğanlı Dağı üzerinden birbirine bağlıyor.

Yorumlar (2)

Şükrü Nişancı 4 Yıl Önce

Burası ulaşım yolu değil ölüm yolu, heyelan olmasa da kökü ulaşıma kapatılmalı.İki aracın sığmadığı yola yol denilmez, tuzak denilir. Acilen yol olmaktan çıkarılmalı, ekstrem sporların yapılacağı parkura dönüştürülmeli.

Uğur 4 Yıl Önce

Katılıyorum. Maceradan vazgeçilmeli

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.