Bayburt Postası

Bayburt’ta sigara içilmesi yasak olan yerler

Bayburt

Bayburt’ta sigara içilmesi yasaklanan cadde ve sokaklar belirlendi.

Bayburt Postası - Koronavirüs tedbirleri kapsamında halkın yoğunlukta olduğu cadde ve sokaklarda özellikle maske kullanımının sürekliliğinin sağlanması için getirilen yasak Bayburt’ta şu yerlerle sınırlandırıldı:

“Hükümet Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, Osman Okutmuş Caddesi, Şair Zihni Caddesi, Sebahattin Savacı Caddesi, Semerciler Caddesi, Ozulu Caddesi, Unutuulmaz Caddesi, Koruk Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Turan Caddesi, Şair Celali Caddesş, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Ordu Caddesi, Türkistan Caddesi, Dede Korkut Caddesi ve toplu taşıma araç durakları.”



Yorumlar (5)

Emmi 3 Yıl Önce

Hepsi göstermelik sigaranın yasakken avm in içindeki markete giremiyoduk sigara dumanından

Cem 3 Yıl Önce

Emmi'me katılıyorum

Küçük enişte 3 Yıl Önce

Emmiye bende katiliyorum. Caddeleri birakin kamu dairelerinde her odada içiliyor. Hani kapalı mekanlarda içmek yasaktı. Kamu daireleride denetlensin.

küçük_enişte 3 Yıl Önce

Emmiye bende katiliyorum. Sözde kapalı alanlarda sigara içmek yasah denetlensin bütün kamu dairelerini hatta okullari %80 odalarda içiliyor dışarıyı bırakın asıl sıkıntının olduğu kapalı alanlara denetim getirilsin...

Hediye 3 Yıl Önce

Çok doğru bir tespit. Evet okullarda da kapalı mekanlarda / odalarda sigara içen çok. Birilerinin kulaklarının çekilmesi gerekir. Müthiş bir başıboşluk var.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.