Bayburt Postası

Akkoyunlu'dan Dr. Hancı hakkında suç duyurusu

Bayburt

Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar eski İl Müdürü Haluk Akkoyunlu, Bayburt İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bayburt Postası - Bugün adliye sarayına giderek, Dr. İlker Hancı'yı görevi ihmal ve kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulunan Akkoyunlu'nun, Covid-19 salgın sürecinde Bayburt'ta Memnune Evsen Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşanan olayın aydınlanması için adalete başvurduğu öğrenildi. 

Nisan ayının ortalarında yaşanan ve 12 bakıma muhtaç yaşlının hayatına mal olan olayın ardından Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü arasında görevi ihmal tartışması yaşanmış, sonrasındaki süreçte ise Haluk Akkoyunlu, Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevinden alınmıştı. Kamuoyunda çokça tartışılan olayla ilgili, Akkoyunlu'nun adalete başvurması ile yeni bir süreç başlamış oldu.

Yorumlar (32)

Seyfi 4 Yıl Önce

Sağlık müdürü ödüllendirildi göreve devam ediyor yazık onca can gitti birde müdür olduğu kurumda çalışan memurlar anlatıyor günlerce aylarca işe gelmeden maaş alan memurlar var hatta işe gelmeyip emekli bile olan memurlar var diyorlar eğer öyleyse milletin hakkı haram olsun göz yumana çalışmadan para alana

Nihat 4 Yıl Önce

Sağlık müdürü görevden alınmalıydı orda oturması huzur evi olayından sonra yanlış

Said 4 Yıl Önce

6 aydır neredeydin? "Müdürlük elden gidince mi aklına geldi?" demeden edemedim.

Veli 4 Yıl Önce

Ah memleketim görevini iyi yapan var mi

HAKİKAT 4 Yıl Önce

HALUK MÜDÜR HAKLI , FAKAT YANLIŞ KİŞİYİ ŞİKAYET ETMİŞ ,BURDA YARGILANMASI GEREKENLER HALUK MÜDÜRÜ O MAKAMA İL MÜDÜRÜ OLARAK ATAMASINI SAĞLAYAN KİŞİLERDİR.

fatih 4 Yıl Önce

kaf dağından iniş zordur

Fatma Korkmaz 4 Yıl Önce

Haluk müdürümüz Bayburt'ta AK Parti içerisinde yuvalanmış Kripto fetö'cülerin zulmüne uğramıştır ve haksız yere görevden alınmıştır asıl suçlu İl Sağlık Müdürü Ilker Hancı Görevine devam ederken Günah Keçisi olarak Haluk müdür seçilmiştir ama Keser döner sap döner gün gelir hesap döner Bayburt halkına Saygılarımla

İlla edep 4 Yıl Önce

Bizde haluk müdürü çok iyi tanıyoruz işinin ehlidir ve memlekette sevilen sayılan bir kişiliğe sahiptir ALLAH onun gibi yöneticilerin sayısını artırsın..

Emrah 4 Yıl Önce

Haluk Akkoyunlu yakinen tanıdığım değerli bir büyüğümdür. Kendisi bu zamana kadar kendisine bu memlekette verilmiş görevleri en iyi şekilde eksiksiz bir şekilde yerine getirmiş, bu zamana kadar kendisine uzatılan eli hic bir zaman geri çevirmemis elinden geldiğince insan sınıfı ayırt etmeksizin bayburt halkına bütün gücüyle hizmet etmiş memleket sevdalısı bir insandır. Bu hukuki süreçte umarım yüce mahkeme haklılığını göz ardı etmez ve kendisini tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmiş olduğu yere tekrardan iade eder. Haluk Akkoyunlu gibi bi değer bu zaman da kolay kolay kazanılmıyor.

GÖZLEMCİ 4 Yıl Önce

adalete intikal etmiş zaten yüzlerine konuşamayacağınız kelimeleri burda ahkam kesmeyin

İlla edep 4 Yıl Önce

Bizde haluk müdürü çok iyi tanıyoruz işinin ehlidir ve memlekette sevilen sayılan bir kişiliğe sahiptir ALLAH onun gibi yöneticilerin sayısını artırsın..

Sahipsiz memleket 4 Yıl Önce

Sayın akkoyunluya şunu sormak lazım bir çok Bayburtlu da olmayıp sizde olan özellik nedir? Eğitim durumunuz nedir? Geldiğiniz görevlerde almış olduğunuz eğitimle ilgili mıdır? Belediye başkan yrd, zabıta mud, itfaye mud, aile sosyal politikalar mud. Bu makamlar bu kadar ucuz mu? Siyasi olarak gelinen hangi makam olursa olsun gene siyasi olarak gitmektedir. Asıl mesele liyakat sahibi olmaktır. Zannımca görevinizi kötüye kullandınız gerekli yaptırım yapıldı sayın hancı nın da bu süreçte eksikleri olmuştur doğrudur lakin siz size emanet edilenleri korumakta 1. Dereceden sorumluydunuz. İlker beyi başarılı bir idareci olarak görmüyorum almış olduğu eğitim bulunduğu makami sizden daha çok hak ediyor. Onu getiren de sizi getiren erk daha sağlam nüfuslu birini buldumu onunda değişir. İşin özü işin hak edenlere verilmesinde öğretmenden belediye başkanı, ogretmenden aile sosyal politikalar müdürü, imamdan kurum müdürü, açık öğretimden hasbel kader bı bölüm bitiren birinden kurum müdürü, şube müdürü atadikca bu sorunlar bitmez aksine çığ gibi sahada buyur. Bı araştırın bakalım ilimizde kaç tane müdürlük te Görev yapan idarecilerimiz vasfına uygun atanmış işin eğitimini almış (tarım, milli eğitim, bayındırlık,muftu,defterdarlık,tapu,DSİ,karayollari yanına unuttuğum 3-5 kurum daha var ekle başka yok) işini düzgün yapmaya çalışanlara sözüm yok. O yüzde sayın akkoyunlu üzülmeyin yarın bı başka koltuk boşa çıkar oraya müdür olursunuz.

HUKUK DEVLETİ 4 Yıl Önce

Kapsam Madde 2- Bu Yönetmelik; 60 yaş ve üzerindeki muhtaç yaşlıları korumak, bakmak, sosyal, psikolojik ve fiziksel gereksinimlerini karşılamak, sürekli bakıma ve rehabilitasyona gereksinim duyanlara bakım ve rehabilitasyon hizmeti vermekle görevli ve yükümlü olan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezlerini kapsar. Yanı burada kalan yaşlılar herseyimden devlet sorumludur.Buna göre Hukuk devleti burada ölen hastaların yakınlarına önce tazminat ödemesi gerekir, sonrada koruyucu önlemleri almakla sorumlu kişilerden başlayarak, müdür, il müdürü yani sorumluların hepsine ödediği tazminatı rucu ettirmesi gerekir.Böylece İl Müdürü görevinde olanlar sorumluluklarını yarine getirmiş olur. İl müdürlüğü sadece yüksek maiş alma makamı olmamalıdır.

Vatandaş 4 Yıl Önce

Ehliyet ,Liyakat, Kariyer...

Ahmet 4 Yıl Önce

Bayburt'ta il müdürü olmak için kriter milletvekili aday adayı olmak mıdır

demir 4 Yıl Önce

sağlık müdürlüğünden şikayet çok memurların göreve gelmediği konuşuluyor bayburt ta neredeyse bilmeyen kalmamış soruşturma açılıp gereği yapılmalı

Zeynep anayurt.almanya.munich. 4 Yıl Önce

Bu guzel ulkemde malesef senelerdir hakkiyla namusuyla calmadan cirpmadan hatta ve hatta colugunun cocugunun hakkini dahi fakir fukarya adayarak gecesini gunduzunu katarak calisan insanlarin ekmegini elin den alipda iki UC parca serefsiz adi pacavra Lara teslim edilmesine basil musade ediliyor..tippi sayin bayburt il mudurumuz saygi duydugum sayin hayrettin haluk akkoyunluya yapilan adilikce verilen sorgusuz sualsiz gore den alina kararr gibi olaylara lutfen ama lutfen canimdan cok sevdigim ve saygi duydugum sayin cumhur baskanimiz gururumuz Tayyip erdogan ve saglik bakanimiz fahrettin bey sayin adalet bakanimiz artik bi dur sayin lutfennn... Bu gorevini namus bilen insanlarin bi arkasinda durun artik bu insanlardan malesef kalmadi Sizler bunada bir el atin lutfennn Bir gurbetci olarak tek istedimm bu .. Oylarimiz insAllah bosa gitmez.. Herseye el attiniz birde Durust insanlarin yok yere gorevden alinmalarinaa bi dur deyinn.. Gorevden almayan once bi arastirin tipki sayin il mudurumuz hayyrettin haluk akkoyunlu gibii ...bakalim basil yatir kiradami bankada ne kadar parasi ulu var kac kurus calmis universiteyi bitirmis evlatlarini acaba nerelerden yerlestirmis issizmi yoksa evdemi bi arastirinnndaaa ondan sonraa atilan iftiralara bakin ve gorevden oyle aminnn... Yillardir bu ulkeye bayrak sevdasina ve bu memleketin sehitlerine go up vermes koca yurekli yok gozlu insana bu babali hak goruyorsaniz bende bu ulkede aciz kalacagim ve her gun sizlerin verdigin emege uzulecegim tipki su an yaptigini gibi.. Druyun sayin cumhur baskanim dun sayin saglik bakanim dun sayin adelet bakanim lutfen duyun artik. Sayin hayrettin haluk akkoyunlu yada cok gecmis olsun diyorum rabbimm yar ve yardimcin olsunnn diyorumm..siz adalet adamisiniz ellbetteki Allahim sizi duyacak ellbette hak yerini bakacak sabirla sevgiyle isinsin askiyla bekleyin sayin akkoyunlu... Ak siniz merak etmeyin tipki soyadiniz gigi ak siniz sayin akkoyunluu...hizmetleriniz unutulmus degil bekleyin gorun..yukardaki bakanlarimiz sizin sesinizi duyacaklar benim ulkemin biliyorum buyukleri bu tur haksizliklarada el atacaklar tanuki uhulet ve suhuletle

Hamza ERASLAN 4 Yıl Önce

Adam gitmiş suç duyurusunda bulunmuş daha ne yapsın ! Hodri Meydan demiş Helal olsun. Kimin ne kusuru, ihmali varsa Adalet gereğini yapsın demiş. Olay yargıya intikal etmiş işte.. klavye başında kabadayılık yaparak ahkam kesmeyin ve bilip-bilmez yere konuşmayın beyler. Son sözü ADALET söyler. Ağzı olan konuşuyor.

Tamer 4 Yıl Önce

O merkezde bizzat sakinlerle ilgilenen personelin, amir pozisyonunda (md.yrd.şef, memur) kim varsa bunların hiç mi suçu ve sorumluluğu yok. Herkes görevini layıkı ile yapsa bu durumlar olmazdı.Il müdürlerine suçları yükledik ve basına düşen değil, düşmeyen müdür görevden alındı. Bu müdür de akp den aday olsaydı gene görevden alınırmıydı. Hiç zannetmiyorum.Oysa; devlet görevini layıkıyla yapanın arkasında olmalıdır.Maçlarını kaybeden hoca görevden alınır ama iyi oynayamayan futbolcular yerinde kalıra benzedi bu iş.

Ozan 4 Yıl Önce

Görevden alınan müdür asaleten il müdürü ise neden idare mahkemesinde delilleri ile dava açmamış da suç duyurusu yapıyor.

Zeynep anayurt.almanya.munich. 4 Yıl Önce

Sayin sahipsiz memleket..... Ne kadar basit sizcee verilen emgi cigneyip gecmek tipki eskiyen ayakkabiyi Atipda yapisini aliyorsunuzyaaa.... Insan can buy hidden onca zavalli insan canii... Bu kadarmi ucuz sizce insan hayati.. Soz konusu bi anlamda sadece koltuk degil sadece sayin akkoyunlunun bi koltugu degilll.. Namusluca calisirken iftira a tip bit inanin adini lekelemek ve insanlatin canini alarak ve bir insanii ipe goturup ekmegini elinden almak mesele buuu...... ne demek yaaaaa bi koltuk bosalir sized gider oturursunuzzz... Havana demek iste sizde boylemi adett yada siz boylemi yapiyorsunuzzz tuhhh cok yazikkk vallaa .... gercekden siz zavalli sahipsizmissinizzz... Resmennn dalga geciyorsunuzzzz.. .. Haaaa unutmayin ayni zamanda benim ulkem devletimmmm sahipsizzz degillll unutmayinnn.... sizzzz belki olabilirsinizzz kiki shipsiz

HUKUK 4 Yıl Önce

ZEYNEP KARDEŞ ALMANYADA HUZUREVİNDE 12 KİŞİ ÖLMÜŞ OLSAYDI DEVLET ÖLENLERİN YAKINLARINA TAZMİNAT ÖTERDİ . ÖLENLER BABASININ KESEDİNDEN GİTTİ ,MİLLET MAKAM KAVKASI VERİYIOR .BU DURUMU SAVUNMAK HUKUKSUZLUKTUR, VİNDANSIZLIKTIR . ZEYNEP KARDEŞ SENİN ANNEN VEYA BABAN BURADA ÖLMÜŞ OLSAYDI NE DÜŞÜNÜRTÜN MERAK EDİYORUM ÖNCE MADUR OLANLARIN MADURİYETİ GİTERİLMELİ ,SONRA İDARİ KONULAR KONUŞULMALI

Hamza ERASLAN 4 Yıl Önce

Ozan bey, bilmeden sallamışsın Haluk Müdür ayrıca idari dava da açtı Avukatı da Gümüşhane Bayburt Bölge Baro Başkanı Avukat Sayın Serkan PEKMEZCİ dir. Haluk Müdürü çok iyi tanırım Haksızlık karşısında aska SUSMAZ ve sonuna kadar da gider. Hem onun derdi bi daha Müdür olmak filan da değil ! O, Huzurevinde kovid den ölen 12 yaşlının ve yaşanan mağduriyetin derdinde. Ya sen neyin derdindesin. Orta da bir ihmal var ! Bi keyfiyet var ve bu keyfiyet sonucunda 12 yaşlı vefat etmiş ! Adam ds gitmiş ve Savcılığa suç duyurusunda bulunmuş daha ne yapsın !

Zeynep anayurt.almanya.munich. 4 Yıl Önce

Sayin hukuk.. Bakin almanyada oyle olenlere tazminat folan verilmiyor.bu burr.. boylede kisisel haksizliklar yada iftiralar asla olmaz. UC.kimse kimsenin kuyusunuda katzman.. Arti ben burda hemseri oldugum icin ve saglik sektorunude iyi bildim icin vede icindeyim onun icin yorumlari ona gore yaziyorum.bakin bu sekil adaletsikler genelde memleketimde oluyor.. Hani bir ara sizi vardiyaaa Buyuk kucugu yutarmis... Yada Ankarada dayin varsa bu isler su gibi yuruyor biz gorusuruzz bunlari neyse siz burda almanyada nasil hak hukuk var yapmadan bilemessinizz..11 yasinda geldim su anca emekliyim.yani eski almanya kanunuyle ve yeni almanya kanunu bildigim icin paylastimm.demem o ki insanlar ne olursa olsun turkiyede sucuklar her zaman gucluuu...garibanlar her zaman ezilirr.. Calisann ezilir... Biz fazla yorum yapmayalimm zaten suc duyurusunda bulunuldu insaAllah aminn askiyla cikarr ve almanlar gibide kazanir.. Rabbim yar ve yardimcisii olsunnnnn...insAllahh

HUKUK 3 Yıl Önce

HAMZA BEY BEN HALUK BEYİN ŞAHSINA BİR ŞEY DEMİYORUM ,DEMEYEDE HAKKIM YOK İL MÜDÜRLÜĞÜ İDARİ TASARRUF VEYA SİYASİ TASARRUFLA ATANMAMALI YANİ PROBLEM SİSTEMDE BU OLAYDA İHMAL VE BU İHMAL SONUCU 12 KİŞİ ÖLDÜ ÖLENLERİN BİRİ SENİN ANNEN VEYA BABAN OLSA NE DÜŞÜNÜRTÜN SEN OLAYI ADAMLIK GİBİ MEZİYETLERLE İFADE ETMEYE ÇALIŞIYORSUN BAKIŞ ACIN FARKLI KİŞİLERİ DEĞİL KONUYU VE OLAYI TARTIŞMAMIZ KAZIM

Hamza ERASLAN 3 Yıl Önce

HUKUK rumuzlu sen de bilmeden sallamış hatta kul hakkına girmişsin. Bildiğim kadarıyla Haluk beyin tahsil durumunu merak ediyorsan araştırdığında onun iki üniversite bitirdiğini görürsün. Haluk Müdür 1989 yılında Atatürk Üniversitesini bitirdiğinde Galiba sen kısa pantolon ile dolaşıyordun. Anadolu Üniversitesi Haluk beyin bitirdiği ikinci üniversitedir. Onun Hayat tecrübesi ve Adamlığı cesur ve ÇALIŞKAN kişiliği yeter.! Hayırdır sen niye rahatsız oldun ki ! Rumuzun Hukuk ama Hukuksuzluk yaptığının ve yalan yanlış beyanlarda bulunduğunun farkında mısın ? Bilmeden konuşuyorsun

Ozan 3 Yıl Önce

Sizden dava açtığını öğrenmiş olduk. İnşAllah iade davasını kazanır. Başarılar dilerim.

HUKUK 4 Yıl Önce

ZEYYNEP HANIM MÜDÜRLÜK KONUSU İDARİ BİR KONUDUR VE BENİ İLGİLENDİRMEZ. HALUK BAŞKANDA İDARİ TASARUF İLE BURYA ATANMIŞTIR.YANİ AÇIK ÖPRENİM OKULU BU GÖREVLE ALAKALI. BİR OKUL DEĞİLTİR .veya SINAVA GİRİP BAŞARISI SONUCUDA BU MAKAMI HAK ETMİŞ DEĞİLTİR .TEKRAR SORUYORUM BU ÖLENLER SENİN YAKININ OLSA NE DÜŞÜNÜRTÜN .Veya. ŞÖYLE DÜŞÜN ÖLENLERDEN BİRİSİ BAŞSAVCININ EBEVEYİNİ OLDA YETKİLİLER NERDEYDİ .SENİN DEDİĞİN GİBİ ÖLENİN ARKASI YOKSA SORUMLULARIN PEŞİNE KİMSE DÜŞMEZ

Alperen 3 Yıl Önce

Haluk abim sen bu memlekete lazımsın..! gariban babası garip dostu Abimiz babamızsın sen . Sana sahip çıkmayanlar utansın kurt yanlızlığı düşmüş hissene . Biz seni çözüm sürecinden tanıyoruz makamları mevkileri elinin tersiyle itişinden Senin nasıl gece gündüz canhıraş çalıştığını bir memleket gördü biliyordu . Sen bu memlekete lazımsın . Adalet er yada geç teselli edecektir . Seni Bayburttaki akparti içindeki kripto fetöcüler görevden aldırdı biliyoruz .

ALİ ATVUR - OBATÜRK GENEL BAŞKANI 3 Yıl Önce

DEVLETİMİZİN VE KAMUOYUNUN BİLGİSİNE Çok değerli Emmioğlumuz H Haluk Akkoyunlu Beyimizin, "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" Bayburt İl Müdürlüğü görevini, olağan üstü gayret ve layıkıyla ifa ederken, maalesef haksız, mesnetsiz, gerekçesiz ve keyfi olarak, bir kısım şahısların girişimleri ile sadece ve sadece şahsi siyasi gelecekleri kaygısı ile görevden alınmasını, Türkiye Bayındır - Akkoyunlu'ları olarak dehşet ve derin kaygı ile karşılamış, yanlış hesabın Bağdat'tan döneceği inancıyla bu güne dek sabırla beklemiştik. Maalesef bugüne dek hakkın iadesi için herhangi olumlu bir tutum olmadığını müşahede etmiş bulunmaktayız! Türkiye Bayındır - Akkoyunlu'ları olarak bizler, gelinen bu nokta da bu keyfi uygulamanın iptali ve hakkın iadesi için yargıya müracaat eden çok değerli Beyimizin dün olduğu gibi, bugün ve yarın da sonuna dek yanındayız! Türk yargısına güvenimiz tamdır! Kamuoyuna saygıyla bildiririm. TÜRKİYE BAYINDIR - AKKOYUNLULARI ADINA: ALİ ATVUR OĞUZ BAYUNDUR AKKOYUNLU OBATÜRK GENEL BAŞKANI

halil ibrahim balaban 3 Yıl Önce

bayburt sağlık müdürlüğünde, özellikle ,112de, halka hizmete giden, ekiplerde, halkın mahreb bölgelerini , telefonda arkadaşlarına anlatılan, bir personelin ,amirlerini, 112de,terör yapılanmalarını , özürlü çocuğun ,ambulansın içerisinde dövülmesi vsy.re çok şeyler. var. haluk abi , benimle irtibata gir. beni canlı yayına çıkar. daha neler neler. sağlık müdürlüğünde, elif denilen kıza kim asönserde , makam odasında neler yapmış ve ,daha neler neler. haluk , abi, aklınız donmaz ise ben , şerefsizim. bunlara , bu kişilere biat etmediğim için. bana çok zulümler yapıldı. sanayide, sagopa oto tamirhanesindeyim. 05317994209. bayburt postasından , rica ediyorum. benimle reportaj yapın. ülkeni , şehidini, halkını seviyorsan. ben elimi dağın altına soktum. bu halk için, sizde eliniizi az buçuk taşın altına sokun. bekliyorum. saygılar.

halil ibrahim balaban 3 Yıl Önce

bayburt postasıa yazdığım, bir önceki yorumumun arkasındayım. sizden benimle reportaj yapmanızı istirham ediyorum. ülkesinin ve halkının menfaatini düşünen.benimle irtibata geçin. canlı yayına çıkarın beni. sanayide , sagopa oto tamirhanesindeyim. 5317994209. önemle bekliyorum. neler var neler. bu halk bunları hak etmiyor.burdan haluk abiye ve avukatlarına,onu savunan haklı olduğuna inanan herkese sesleniyorum. haluk abi, mhp. il başkanı ankaraya gidiyor ,sağlık müdürünü aldırmaya, ama ibrahim balabandan , oy almaya gelende arıyor, görevden aldırmak için uğraştığı adamın , emrinde çalışan kurumdaki kişelerin , namussuzluklarını , törör yapılanmalarını öğrenmek için, bekir abi , benimle görüşmekden uzak duruyor diyeyim. sakın sende öyle olma haluk abi. ben halil ibrahim balaban, onurumu satmadım, ama 8 aydır , ücretsiz izne ayrıldım. fakat, bu halk için onurumu satmadım. ayda 5 bin tl. maaşımı terkettim. daha ne yazayım. çok şeyler var. AKLINIZ DONAR. aklınız. benime görüşün.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.