Pulur Millet Mektebi 

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu M.Salih 2 yıl önce

Kıymetli bu sayfalarda geçmişten günümüze hatıraları, yaşanmışlıkları ve edebi sohbetleri, yalın bir anlatım ile anlatıyorsunuz, bu çalışmalarınızı daha sık talep ediyoruz.
Rahmetli dedeniz ve nice memleket insanımızın hatırlarını anlattınız, Pulur lu Hafız Süleyman Ruhi nin de güzel anlatımı bu sayfaların da bir hevesle okunmasını sağlıyor.
Demem o ki, Bayburt un her köşesinde eski kelimeler ( maalesef bu toplumua deger katan kelimelere bu gün eski demek durumun da kalıyoruz, bu mevzular gündeme gelince Yavuz Bülent BAKİLERİ in bu konular ile ilgili serzenişleri aklıma geliyor.) ile hoş bohbetler edilse,bu sohbetlerin olabilmesi için de, başta üniversite olmak üzere tüm kurumlar, Edebiyat dernegi ve bu sorumlu birimlerin katsı ile her hafta mahelle odalarında hoş edebi sohbetler ve bunlara bağlı eski oyunlar veya yeni yazılacak oyunlar tiyatrolar olarak sergilese,bu vesile ile Bayburt ta bozulmaya yüz tutan milli ve manevi degerlerimizi korumuş oluruz,yeni yazarlar kazandırmış oluruz

Yazı'ya Git