Kılıçaslan ve yönetiminden gazetemize ziyaret

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necati Susam 9 yıl önce

İstanbul ofisiniz nerede? Bizde dernek olarak ziyaret etmek istiyoruz.

Avatar
Cengaver 9 yıl önce

Biz de, Bayburt Postası'nın tarafsızlığını, objektifliğini seviyoruz. Bu tür ziyaretler artınca ülkenin gidişatına paralel bu dengenin bozulmasından endişe ediyoruz:) O yüzden bırakın bir tane de gazetecilik mesleğini hakkıyla icra eden yayın kuruluşu kalsın ilimizde. Ne alakası mı var? Dernekçilik adı altında malesef siyasi propaganda yapılıyor. Bunu geçtiğimiz yıl İstanbul'da yapılan bilgi yarışmasında gözlerimle gördüm. Bu sayın Başkan da orada uzun bir konuşma yaptı. Çocukları emin ellere teslim edin vurgusu yaptı. Emin eller o denli sağlam ki bu yıl uyuşturucudan ölen sayısı 648 e yükselmiş. Astronomik bir rakam, bknz. http://www.radikal.com.tr/turkiye/2014_yilinda_648_kisi_uyusturucudan_oldu-1260280 Emin olmayan ellerden sanırım daha bir tanesi bile suça bulaşmamış yüzbinlerin eğitim gördüğü kurumları kasttetti. Güler misin, ağlar mısın?

Avatar
Hasan Güney 9 yıl önce

Sayın başkan İstanbul'da çıkacak her adaya eşit mesafedeyiz beyanatı vermiş. İstanbul da mevcut konjonktürde milletvekili olabilecek tek isim Berhan Şimşek olarak görüyorum. CHP den olması nedeniyle acaba kendilerinin bir girişimi varmıdır?

Haber'e Git