Kılıçaslan ve yönetiminden gazetemize ziyaret

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan ve dernek yöneticileri Yayın Editörümüz Kürşat Okutmuş'u İstanbul ofisinde ziyaret etti...

Kılıçaslan ve yönetiminden gazetemize ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan ve dernek yöneticileri Yayın Editörümüz Kürşat Okutmuş'u İstanbul ofisinde ziyaret etti. Dernek yönetiminden Mustafa Bayansal, Mustekim Aydın, Tahir Delibaş ve Necmettin Emirali'nin de katıldığı ziyarette, ağırlıklı olarak Bayburt gündemi konuşuldu. 

Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Kılıçasalan, Bayburt Postası'nı keyifle takip ettiklerini söyleyerek bazı eleştirilerde bulundu. Bayburt Postası'ndan derneklere özel ilgi beklediklerini belirten Başkan Kılıçaslan, şunları söyledi: 

"2014 yılı Bayburt açısından oldukça hareketli ve gururlu geçti. İstanbul'da yaşayan ve teşkilatlanan Bayburtlular olarak amacımız hem bu şehirde yaşayan Bayburtlulara uzanmak, hem de Bayburt'a İstanbul'dan her anlamda katkı sunmak. Bu anlamda Bayburt Postası'nı keyifle takip ediyoruz ama sanırım beklentimiz daha fazla. Bayburt Postası'nı derneklerimiz ve etkinliklerinde daha sık görmek istiyoruz. Derneklerimizin faaliyetlerinin gazeteniz aracılığıyla hemşerilerimize duyurulmasında biraz daha özel ilgi bekliyoruz." 

Kılıçaslan: "İstanbul'da çıkacak her adaya eşit mesafedeyiz"

Yaklaşan seçimlerinde ele alındığı ziyarette, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan, İstanbul'dan çıkacak ve seçim yarışına girecek her Bayburtlu isme eşit mesafede olduklarını belirtti. Kılıçaslan, konu ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu:

"Her seçimde neden Bayburtlu aday çıkaramıyoruz diye dertleniyoruz ama ders çıkarmıyoruz. Bazı ayrılıklara düşüyor, dağınık hareket ediyor ama yine de günü geldiğinde tekrarlamaktan geri durmuyoruz. Bu yıl her yerde daha güçlü olabilir ve daha sağlıklı hareket edebiliriz diye düşünüyoruz. En azından beklentimiz bu yönde. Biz dernek olarak, İstanbul'da çıkacak her aday veya aday adayına eşit mesafedeyiz. Her Bayburtlu adaya, parti ayrımı yapmadan koşacağız, o hemşehrimiz için bir arada olmaya çalışacağız. Aynı bakış açısını bürokraside de gösteriyoruz. Siyasi görüş ayırt etmeksizin, her birine ziyaretler gerçekleştiriyor, Bayburt adına sorun veya çözümleri noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tüm hemşerilerimizden de aynı duyarlılığı bekliyoruz."

Yaklaşan 21 Şubat kutlamalarına dair karşılıklı görüş alışverişinin de yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yayın Editörümüz Kürşat Okutmuş, Başkan Kılıçaslan nezdinde tüm dernek yöneticilerine teşekkür ederek faaliyetlerinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necati Susam 9 yıl önce

İstanbul ofisiniz nerede? Bizde dernek olarak ziyaret etmek istiyoruz.

Avatar
Cengaver 9 yıl önce

Biz de, Bayburt Postası'nın tarafsızlığını, objektifliğini seviyoruz. Bu tür ziyaretler artınca ülkenin gidişatına paralel bu dengenin bozulmasından endişe ediyoruz:) O yüzden bırakın bir tane de gazetecilik mesleğini hakkıyla icra eden yayın kuruluşu kalsın ilimizde. Ne alakası mı var? Dernekçilik adı altında malesef siyasi propaganda yapılıyor. Bunu geçtiğimiz yıl İstanbul'da yapılan bilgi yarışmasında gözlerimle gördüm. Bu sayın Başkan da orada uzun bir konuşma yaptı. Çocukları emin ellere teslim edin vurgusu yaptı. Emin eller o denli sağlam ki bu yıl uyuşturucudan ölen sayısı 648 e yükselmiş. Astronomik bir rakam, bknz. http://www.radikal.com.tr/turkiye/2014_yilinda_648_kisi_uyusturucudan_oldu-1260280 Emin olmayan ellerden sanırım daha bir tanesi bile suça bulaşmamış yüzbinlerin eğitim gördüğü kurumları kasttetti. Güler misin, ağlar mısın?

Avatar
Hasan Güney 9 yıl önce

Sayın başkan İstanbul'da çıkacak her adaya eşit mesafedeyiz beyanatı vermiş. İstanbul da mevcut konjonktürde milletvekili olabilecek tek isim Berhan Şimşek olarak görüyorum. CHP den olması nedeniyle acaba kendilerinin bir girişimi varmıdır?