Faruk Kılıçaslan: “Türkiye’de adeta Bayburt yılı yaşanıyor!“

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
velı calişkan 9 yıl önce

bende bırdernek kurucusuyum derneyı kurıyoruz bırılerı cıkıyor cıkıyor derneyı kendı menfahat ları kullanıyorlar ondansonra asıl kurucular dıslalıfıye edıyorlar onadansonra mılleten medet umıyorlar bırde ben bılırım var benden başka kım se bımez onda artık dernek cılıkbıtmıştır

Avatar
Cengaver 9 yıl önce

Dernekleri çaktırmadan dizayn etme projesi. Tıpkı ülkeyi paralel safsatası altında dizayn etme girişimi gibi. Cambazlığa bakın. Bugün konfedarasyon kurup yarın onu AKP nin içine boşaltma operasyonu. Derneklerin ne kadar siyasallaştığının farkında herkes. Tek bir muhalif kalana kadar operasyonlara devam. Hiç bir dönemde bu denli kirlenmemişti dernekçilik. Tek tip insan elde edene kadar devam...

Avatar
Hasan Güney 9 yıl önce

Dernekleri yöneticileri kendi şahsi menfaatlerine alet ettikleri sürece bir adım yol alamazsınız. Sadece gazetelerde ve dede korkutta adınızı duyurursunuz. Bayburt için ne yaptığınızı bir yazında bizde bilelim. Son bir yılda Bayburt ve bayburttlu için ne yaptınız yazın lütfen okuyalım.

Avatar
Özbayburt 9 yıl önce

Sizden önceki başkan dernek i kullanarak ,siyasileri kullandı kardeşini,eşini dostunu istediği yerlere atadı,inşallah o yoldan gitmiyorsunuz.

Avatar
Mehmet Gündüz 9 yıl önce

Ne derneğinden bahsediyorsunuz. Rant haneye çevirmişsiniz dernekleri. Köşe başlarını tutmuşsunuz kimseyi de yanaştırmıyorsunuz. Belediyeleri birer birer gezip ben Bayburt derneği başkanıyım diye rant peşinde koşarsınız.

Avatar
Bayburt Kalesi 9 yıl önce

Türkiye'de , Bayburt yılı yaşanıyormuş......!!!.....:)))))))

Avatar
Beşiroğlu 9 yıl önce

Zannedersin memlekete cennetten müjde gelmiş, (kulakların çınlasın gırhpağa) iki tığ tığ, bi fığ fığ.. İki vali ile bir danışmanı varmışta, çok iş olmuş.. Nelerle avunuyoruz..! Peh..! Göç durmuş, yatırımlar yapılmış; makarna-kömür; işkur kıskacına mahkûm insanımız huzur ve refaha kavuşmuş... Altın yılıymış...! Tövbe Allahım..

Avatar
M. Talha 9 yıl önce

bu avantajı değerlendirebilirsek Bayburt altın dönemini yaşar. ama bunu kimlerle yapacağız? sorusu önemli. bu siyasi kafa ile biraz zor. umarız düşündüğümüz gibi bir pasiflik sergilemez ve Bayburt için çalışırlar..

Avatar
Safak Güngör 9 yıl önce

Biz konuşuruz Gümüşhane hayata geçirir.

Avatar
velı 9 yıl önce

artık dernek işi bitmiştir

Avatar
KEMAL ŞAHİN 5 yıl önce

FARUK BEY SİZİ TVO DA İZLEDİM SİZİ ÇOK SEVDİM SİZİNLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM ARARSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR KEMAL ŞAHİN 05322115308

Haber'e Git