Yüzde 83.6’sı Eğitim-Bir-Sen’li

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengaver 10 yıl önce

Türkiye'de 17-25 Aralık sonrası yapılan kıyımların ardından torpille işe alımın, liyakat aranmadan yapılan atama ve terfilerin sadece görebildiğimiz kısmı. Bu aslında buz dağının sadece görünen yüzü. Emniyyet ve yargıda yapılanlar işin cabası. Hiç bu denli güvenlik problemi çekilen bir dönem yaşamadı halkımız ve hiç bu kadar eğitim sisteminin dibe vurduğu bir döneme şahit olmadı halkımız. Fakat ne yazık ki bunun birçoğumuz farkında değiliz. Büyük şehirlerde son 10-15 yıldır bitme noktasına gelen kapkaç vb suçlardaki astronomik artışı keşke birileri gözler önüne serse. Keşke büyük gösterilerle kurulan imam hatip liselerinde okuyan gençlerin geldikleri ahlaki durumlarını da gözler önüne serebilse. Ortalık çamurdan geçilmiyor malesef...

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Adalet nerede şimdi.Demek ki eğitim bir sen üyeleri tam konularına hakim.İyi yetişmiş. Diğerleri pek de iyi yetişmemiş ki başarısızlar. İnsan elinin olduğu yerde ( sözlüde) eminim ki kayırma ve kollama vardır. Hakkı yenilenler ne yapacak? Allah a havale edilecek. Hakkı gasp edilenler nisa suresi 135 e göre hak arayacaklar. O mülakatta adaleti sağlayamayanlar ahirette ne yapacak.kayırmacı olarak kendisinin ana babası olmadığı halde başkalarına adaleti sağlamayan o zavallı ülakatçılar(Eğer haksızlık yaptıysalar) Onun için kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Hayat kısa ve zaman dar olup kalemi tutan kişilerin haksızlık yaptığı o kalemde değil suç o kolu işleten akıldadır.
Tüm sözlü sınav veya başka sınavda seçici olanlar ölçü ve tartıda hile yaptıysanız vay sizin halinize. Allahın huzuruna çıkacağın gün kısa ve orada kimden yardım alacaksın. o günü iple çekiyor ve haksızlık yapanların o günkü hallerini çok merak ederek izleyeceğim.

Avatar
öğrtemen @Cengaver 10 yıl önce

Bu memlekette eğitim öğretimi dizayn etmek fikret özbey ile hüsnü yağmura kaldı yazıklar olsun... vay çocuklarımızın haline...

Haber'e Git