Karaoğlu: “Küçücük bir şehirde kocaman bir kaos yarattık”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suat kelkitli 9 yıl önce

Şahane olmuş Önder bey

Avatar
HACI ALİ KILIÇ 10 yıl önce

Yıllarca bu tespitler ve yanlışlıklar söylenildi, yazıldı,tartışıldı,hep öylece kaldı ve kalır'da çünkü yapılan yanlışlıklar . Önder karaoğlu'bey'efendinin 50 yıl söylüyor ama daha fazlası var .yapılan bu yanlışlıkları düzelte bilmek için şehrin mimarisini yeden düzenlemek lazım. onada BABA'YİĞİT lazım .

Avatar
Kenan Abdullahoğlu 10 yıl önce

Nihayet "resmi düşüncesizliği" yok sayabilen bir değişik ses duyabildim.Şükürler olsun. Tereddütsüz katılıyorum. Teşekkür ederim.

Avatar
ahmet çağıldak 10 yıl önce

Doğru saptama, haklı eleştiri ve yerinde öneriler için teşekkür ederim. Umarım bu uyarılar ve çığlığa dönen çırpınışlarımız bir işe yarar. Vaktiyle "kentin kaybolan kimliğine kavuşması" için önerilen "çalışma gurubu" kurulur.

Avatar
BAYBURT TANITMA YAŞATMA PLATFORMU 10 yıl önce

çok güzel tespitler..butür yapıcı eleştirilere hatta şahsiyetlere ihtiyacımız var.

Avatar
Gurbetçi 10 yıl önce

Bu mantıkla,inşaat ruhsatı dağıtarak TRAFİĞİ çözeceğim demek, İŞİ bilmemektir....
Kendimizi kandırmaktır....Yorumculara katılıyorum..

Avatar
Bayburt Kalesi 10 yıl önce

Sayın Önder Karaoğlu beye teşekkür ederim.....Bu söylemleri etkili ve yetkili ağızlardan da duymak istiyoruz...Şu anda bu tahribat devam ediyor, ucube binalara ruhsat verilmiş , inşaatlar devam ediyor...Nasıl ruhsat alırım ,hesapları yapılıyor...Hiç bir kural ,kanun ve yasa tanıyan yok,İMAR MÜDÜRLÜĞÜ NİYE VAR anlamış değiliz... Bir,iki aylık mevzu , Bayburt tabiriyle kartol meydanında şehrimize kazandırdığımız mimari şahaser, sanat abidesi partili ,partisiz herkesin ziyaret etmesini istiyorum.. Belediye başkanı her şeyi takip edemiye bilir, imar müdürlüğü bu tip yapılaşmaya izin veriyorsa , NE İÇİN VAR...? Lütfen izah etsinler....

Avatar
GÜRSEL KARAPINAR 10 yıl önce

BAYBURT, ilk önce belediyesi,valiliği,üniversitesi, iktidarı,muhalefeti,yetişmiş beyinleri ,STK'ları,ve basını ile,Taş köprüden içeri eski Bayburt dediğimiz alanda, çarşı içi dahil ,inşaat ruhsatı verme işine son verecek,ortak politika uygulayacak , YASA ile destekleyecek,icap ederse bu yasanın oluşması için, merkezi hükümetin de desteğini alacak, almak zorundadır...Kimsede itiraz edemiyecek. Eski Bayburt dediğimiz tüm mahallelerinde kat sayısı da, mevkisine göre, iki ve üçü geçmemeli,bu STANDARTI yakaladık mı,buralardan ev almak daha cazip hale gelirken. TARİH VE KÜLTÜR ŞEHRİ olma özelliklerini de yakalayacaktır...En geç beş yıl içinde ,insanımızda bu değişimi iyi fark edecektir. Şu anda TOKİ ile kandırılıyoruz..Kentsel dönüşüm başlamasına gerek kalmadan ifade ettiğimiz POLİTİKALARI oluşturmalıyız.. Farklı ses duymak bizleri mutlu ediyor..Sayın Önder Karaoğlu hislerimize tercüman oldunuz,teşekkürler.

Avatar
babayiğit 10 yıl önce

Bize BABAYİGİT değil, AKILLI- KARARLI , BAŞKAN VE YÖNETİM LAZIM......

Avatar
enteresan 9 yıl önce

önder bey gerçekten enteresan...

Avatar
murat karadniz 10 yıl önce

Olaylara basit bkalım bayburtn kurtluşu turizm mi ya alah aşkna br turist byburtu her şey dahl bir gunde gezer snra bu adam ne yapck nere para kazandrack kmse bu memlekete glmez nyemı soguk potansyele uzak bu durmda ne kalyor hayvanclık ve ürünlerı ıkncı ne yerlı byburtlu gurbetçler onlara guzl temz şehr sundnuzmu bayburta hep gelmek isteyeck ler bilmem ama bu turzm bizm anck 3. Veya 4. Öncelgmız olmalıdır.

Avatar
singahli 10 yıl önce

Yorumlarimiz neden yayimlanmoyor

Avatar
GÜRSEL KARAPINAR 5 yıl önce

Önder Karaoğlu bey'in ifadelerine aynen katıldığım gibi, fazlası yok, eksiği var diyorum...
Bayburt bu yerel seçim dönüm noktası yaşıyor....Kim seçilirse seçilsin ekibiyle, vizyonuyla başarılı olmak zorunda ...Bayburt bitmiş ,tıkanmış durumda ...
Önder bey gibi düşünenlerin az olmadığına inanıyorum, LÜTFEN KONUŞSUNLAR...
Utanmadan doğruları konuşanlara ya çamur atıyorlar, ya da siyasi ikbal
peşinde diyorlar...
Çünkü herkesi, kendileri gibi zannediyorlar...
Teşekkürler Önder bey kardeşim yalnız değilsin, yanındayız...

Haber'e Git