Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem 10 yıl önce

çıkarı olmadan elini hiçbirşeye atmayan tayyibe yazılan boş bir mektup bu. 12 yıldır akepeye her zaman oy veren bayburta özel olarak ne yapılmış şimdiye kadar? bana biri anlatsın.

Avatar
Sefa 10 yıl önce

Başından sonuna kadar her kelimesi haklılık içermektedir.erdoğanın bu mektubu okuyup(!) değerlendireceği ise kafalarda soru işareti bırakmaktadır.

Avatar
Alaattin ACAR 10 yıl önce

Çok ciddiye alınmaz.Yazı ve talepten çok kahve dedikodusu...5 tane ilçe isteğin...Kamusal yayımlar isteğin..Köy -Kent Projesi isteğin...Bayburt Merkezden ibaret değildir..

Avatar
asım @Alaattin ACAR 10 yıl önce

Bu memleketin valisi, başkanı, kaymakamı mülki erkanı yok da 5 yıldır İstanbul'da tedavi gören birisi mektupla cumhurbaşkanına birifing(!) verircesine mektup yazacak. Bir önceki cumhurbaşkanı Bayburt'a gelişinde de muhafızlarına elden mektup vererek ulaştırıldığını anlatırdı Murat Bey. Ne oldu?
Doğrusu; diğer yerel internet haber sitelerinde magazin haber okumaya alışkındım. Ama Bayburt Postası'nda ilk kez tanık oldum böyle magazin haberine.

Avatar
Mustafa Balamir 10 yıl önce

Murat abime cok tesekkur ederim mukemmel bir yazi olmus: inaniyorum ki: bu sefer dikkate alinacaktir: super ozetlemis:

Avatar
Coşkun SARIYILDIZ 10 yıl önce

Murat Beyi tanıyorum. Sağlık sorunu sebebiyle İstanbul'da tedavi görmekte, kendisine Cenab-ı ALLAH şifa versin. Bayburt'u ve Bayburtluları çok sevdiğinden gücü nispetince faydalı olmak arzusuyla Sn. Cumhurbaşkanımıza ilin sorunlarını içeren bir mektup arz etmiştir. Sağlık sorunlarına rağmen Bayburt'un problemlerine duyarlı olması ve bunu çeşitli platformlarda dile getirmesi, takdir edilmesi gereken bir durumdur. Sn. Cumhurbaşkanımız ve mektupta belirtilen hususlardan haberdar olan Bayburt'un atanmış ve seçilmiş üst düzey devlet görevlilerinin, inşALLAH Bayburt'un ivedi olarak halledilmesi gereken pek çok sorununu çözeceklerine gönülden inanmaktayım.

Avatar
ömer sertoğlu 10 yıl önce

kardeşim azıcık bayburt'luda dişini gösterecek.allah razı olsun bizim aydıntepe'den oda olmasa külliyen getmişdük.Artık unutmayınki Bayburt'tada protesto eylemi başlamıştır ve bundan sonra haksızlığa ve zülume karşı direneceğiz...

Avatar
abdulah temel 9 yıl önce

sayın murat bey öncelikle şifalar dilerim hizmetten vaz geçtik polis okuluda gitti selamlar

Avatar
tayfun ata 9 yıl önce

sevgili murat amca hasta olmana rağmen kendin için hiç bir talebin olmayıp bayburt için taleplerde bulunman senin bayburt sevginin bir kanıtıdır.zaten senle konuşurkende ne zaman bayburt lafı geçse duygulandığını gördüğüm için malumun ilanı olmuş bu yazı
hürmetler.

Haber'e Git