MÜSDER'den 'kurban kampanyası'

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abbas 10 yıl önce

Kısaltılmış müsder isminden rahatsızım, sanki siyasi teşkilat,amacına göre hizmet etmiyor..Bu teşkilat öğrencilere BURS verebilmeli, daha büyük düşüne bilmeli....

Avatar
Müs-Der basın danışmanlığı 10 yıl önce

kıymetli kardeşim;
müs-der, Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti an tibariyle
75 öğrenciye burs, 45 üniversite öğrencimize şehrimizde barınma imkanı, 157 aileye her ay gıda,temizlik ve kıyafet içeren paket yardımı, detaylı değerlendirmeler sonucunda il içi ve il dışında tespit edebildiği ailelere nakit yardım yapan Bayburt'umuzun en büyük ciroya sahip sivil toplum kuruluşudur.
müs-der bünyesinde her düşünce ve fikre sahip insanların amaç birlikteliği yaparak bir araya geldiği olaylar karşısında erdemli duruş gösteren, din, dil, ırk ve siyasi düşünce farkı gözetmeden iyilik ve hayır üreten bir cemiyettir.
100 yıllık tarihsel mirasa sahip gelecek vizyonu, ve misyonu olan,ulusal stratejik planını hazırlamış, uluslararası bir teşkilattır.

Avatar
ahmet engin 10 yıl önce

Dernek oncelikle kendini bayburtluya tanitmali Yardımlarda bayburt öncelik alinmali düzenli basin toplantisi yapilip yerel basın nin ulusal basinin dikkati çekilmesi hayir sahiplerinin güvenini seffalik la sağlamalı yapilan yardimlarin miktarı zamani kime veya nereye yapildigi yeni yardim planlarida hedefi ve mümkünse miktarda kamuoyuyla paylasilmali web sitesi kurulmali hesap numaraları aciklanmali ve kurumsallasmali vesselam Allah hayirlarinizi zay etmesin

Haber'e Git