Bayburt’ta okul müdürleri sil baştan!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bal 10 yıl önce

Suat şener :)

Avatar
istek 10 yıl önce

müdürlerin sendikalarını da yazar mısınız?

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Bravoooooooooo....

Avatar
songül karaaslan 10 yıl önce

Veysel mahellesindeki müdür neden değişmiyor anlamak mümkün değil hiç bir şeyde yaptığı yok

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Malum sendika harici %15 kontenjan tanımışlar....O da kişisel çabalar sonucu..........

Avatar
Umut An 10 yıl önce

Uzun süredir Müdürlük yapanların 75 puan barajına takılarak çoğunun öğretmenliğe dönmesi adilane olmadığını düşünüyorum. Müdürlüğe devam için yapılan sınav sonunda 75 puanı almayan Müdürleri niye zamanında yeterli olmadıkları halde Müdür yaptınız? diye sormazlar mı?. Ya da, 4 yıl boyunca görev yapan bazı Müdürlerden taltif alanlara başarı belgeleri keyfi mi verilmiştir acaba? Yazık, Müdür olarak çalışanların öğretmenlik yapmaları çok zor olacaktır. Umulur ki, bu yanlış düzeltilir.

Avatar
bayburtli 10 yıl önce

atanan müdürlerin %81 i yandaş sendikadan hala anlamadınız mı kadrolaşmaya gidiliyor

Avatar
Mahmut kocatürk 10 yıl önce

öğretmen öğretmenliğini yapmalı, hekim hekimliğini, hekimden öğretmenden yönetici olmaz olmamalı, belli kapasiteli okulların müdürleri ve diğer eğitim camiası yöneticileri ayrıca yönetici pozisyonunda yetiştirilmeli. Aklın yolu birdir bu fikre karşı çıkanlar bu ülke gelişme trindine çıkınca bu fikir karşısında şapka çıkaracaklar. Tıpkı dün kot pantolon günah diyerek giymeyenlerin bu gün marka kot takılmaları gibi :) :)

Avatar
bir genç 10 yıl önce

görevden alınan müdürlerin çoğu iktidarın eskiden sarmaş dolaş olduğu ama çıkarları ters düştüğü için ayrıldığı Fetullah Gülen cemaatine yakın olanlardı ya da iktidar görüşlerine ters düşenler bu çok güzel yapıyı cemaatten arındırdılar ama yerine gelenler ne olacak uşak mı iktidarın ağzından çıkan her şeyi ikiletmeden yapanlar mı ? soru basit ve cevabı belli kadrolaşmaya gidiliyor ve artık çok daha rahatlar millete hayırlı olsun.

Haber'e Git